Acasa Stiinta-ITIT Ratificarea ACTA amânată de Guvern

Ratificarea ACTA amânată de Guvern

scris de M.I.
6 afisari

Guvernul a luat decizia de a amâna ratificarea acordului ACTA până la pronunţarea Curţii Europene de Justiţiei în acest caz, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

ACTA

Ratificarea ACTA amânată de Guvern

‘Astăzi a fost o decizie la nivelul Cabinetului, cu miniştrii responsabili pe chestiunea ACTA. S-a ţinut cont de evoluţiile internaţionale, unde sunt state care deja au suspendat acest acord şi, în acelaşi timp, Comisia Europeană s-a adresat Curţii de Justiţie pentru o evaluare a acordului. Ţinând cont de toate aceste elemente, s-a stabilit ca ratificarea procesului să fie amânată până când vom avea un răspuns al Curţii de Justiţie şi abia apoi se va lua o decizie în acest sens în privinţa ACTA în ceea ce priveşte România’, a spus Suciu, după şedinţa de Guvern.

2 comentarii

ermaxer 23-02-2012 - 18:57

O dati la intors,nu?Oricum,orientarea filo-semita,pro FMI,pro BM a iesit de mult timp in evidenta.Ca avem un „guvern” de caricaturi care minte si fura cu fiecare respiratie,nu este o noutate.Ma intreb,cat o sa ne mai lasam calcati in picioare de niste indivizi (autohtoni sau externi) care sunt depasiti de evenimente?Nu se simte un aer din asta de schimbare politica majora?Ceva care sa semene a MERITOCRATIE?

Dorin C. 23-02-2012 - 21:31

Obisnuitul „joc de glezne” pentru a da intotdeauna un „sens de democratie” oricarei decizii care se ia. Apoi se ajunge intotdeauna exact acolo unde se vrea, nu va faceti griji.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult