Acasa Stiinta-ITIT Reţelele Facebook şi Instagram funcţionează din nou

Reţelele Facebook şi Instagram funcţionează din nou

scris de D.P.
228 Afisari

Reţelele de socializare Facebook şi Instagram au început să funcţioneze din nou, după o întrerupere de peste două ore, provocată de probleme tehnice, care au afectat zeci de mii de utilizatori pe plan mondial, transmite Reuters.

Perturbările au început în jurul orei 10:00 a.m. ET (ora 17:00 în România), mulţi utilizatori anunţând pe platforma rivală X că nu se mai pot loga pe Facebook şi Instagram.

În perioada de vârf au fost raportate peste 550.000 de întreruperi de către utilizatorii Facebook şi aproximativ 92.000 de la utilizatori ai Instagram, a anunţat site-ul de specialitate Downdetector.

„Mai devreme astăzi, o problemă tehnică a provocat dificultăţi oamenilor care accesau unele dintre serviciile noastre. Am rezolvat problema, pentru toţi cei care au fost afectaţi”, a declarat Andy Stone, purtătorul de cuvânt al Meta, într-o postare pe platforma de social media X.

Meta Platforms, ale cărei acţiuni au scăzut marţi după amiaza cu 1,2%, are aproximativ 3,19 miliarde utilizatori activi zilnic în familia sa de aplicaţii, care include WhatsApp şi Threads. Anterior, şi aplicaţia WhatsApp Business s-a confruntat cu probleme.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult