Acasa Stiinta-ITIT Roger Hargreaves a cucerit Google cu Mr. Men şi Little Miss

Roger Hargreaves a cucerit Google cu Mr. Men şi Little Miss

scris de L.M.
5 afisari

Printre personajele  Hargreaves  recomandate astăzi de  Google într-un logo ce se schimbă aleator descoperim pe Mr. Forgetful, Mr. Happy, Mr. Bump, Mr. Messy, Mr. Slow, Little Miss Magic, Little Miss Shy şi Little Miss Tiny.

 

Roger Hargreaves and Google Doodle

Roger Hargreaves, scriitorul şi desenatorul unor îndrăgite cărţi de copii, este sărbatorit azi de Google într-un mod spectaculos.

Logo-ul Google dedicat lui Roger Hargreaves se schimbă la fiecare pagină reîncărcată, iar imaginea implicit utilizată de către Google atunci când vă aflaţi în pagina rezultate de căutare este  Little Miss Sunshine.

Cu ocazia implinirii a 76 de ani de la naşterea lui Roger Hargreaves, motorul de cautare afişează 16 tipuri de logo-uri care ne duc cu gândul la creaţiile acestuia.

Scriitorul britanic Roger Hargreaves a devenit celebru datorita seriilor „Mr. Men” şi „Little Miss”. Cărtile sale au fost traduse în 20 de limbi, inclusiv în limba română şi s-au vândut în peste 85 de milioane de exemplare.

Personajele lui Roger Hargreaves

În anii ’70, pe baza acestor cărţi s-a realizat un serial de desene animate pentru televiziune. Roger Hargreaves a murit în 1988, la vârsta de 53 de ani.

Munca lui Hargreaves a fost continuată de fiul său, Adam, care a scris, desenat şi publicat alte volume cu personajele din seria “Mr. Men” şi “Little Miss”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult