Romo 2.0: Cum să îţi transformi iPhone-ul într-un robot (Video) | Ziua Veche
Acasa Stiinta-ITIT Romo 2.0: Cum să îţi transformi iPhone-ul într-un robot (Video)

Romo 2.0: Cum să îţi transformi iPhone-ul într-un robot (Video)

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Romo este un robot de dimensiuni mici care combină puterea de gândire a unui smartphone cu mobilitatea unei maşni teleghidate.

Romo 2.0. Transforma-ti smartphone-ul intr-un robot (foto:digitaltrends.com)

Romo 2.0 este un robot realizat de Romotive poate fi activat fie printr-un iPhone 4, 4s, 5 sau a patra generaţie de iPod Touch. Acestea trebuiesc amplasate pe corpul robotului şi apoi ghidate de pe un alt sistem Apple, fie iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac şi chiar printr-un browser web.

Romo 2.0 poate fi folosit fie ca animal de companie, fie ca o jucărie, fie ca un simplu avatar robotic.  Potrivit mashable.com, varianta originală a robotului a fost lansată anul trecut, în urma unei campanii care a strâns peste 114.000 de dolari, de această realizatorii robotului sperând ca să strângă 100.000 de dolari printr-o nouă campanie pentru a adăuga lui Romo 2.0, un sistem de navigaţie liberă, recunoaştere facială şi teleprezenţă în ambele sensuri de la distanţă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult