Acasa Stiinta-ITIT Samsung a lansat Galaxy SIII Mini – vezi ce caracteristici are

Samsung a lansat Galaxy SIII Mini – vezi ce caracteristici are

scris de Laurentiu Banches
1.589 Afisari

Cu 12 zile înainte ca Apple să lanseze iPad Mini, coreeni de la Samsung au lansat la nivel global o variantă mai mică a Galaxy S III.

Galaxy S III si versiunea mini (foto:csmonitor.com)

Samsung Galaxy S III Mini este o versiune mai mică a smartphone-ului Galaxy S III, lansat în mai 2012, noul model fiind mai compact însă are şi caracteristici tehnice mai slabe. Ecranul (Super AMOLED WVGA) are o rezoluţie de 800 x 600 pixeli, faţă de 1.280 x 720 în cazul predecesorului mai mare. Camera principală de 8 megapixeli a S III a fost înlocuită cu una de 5 megapixeli, iar cea frontală cu una VGA. Dimensiunile telefonului sunt 121,55 mm, 63 mm, 9,85 mm, iar greutatea de 111,5 grame. Procesorul dual-core de 1,5 GHz al SIII a fost, de asemenea schimbat cu unul mai slab, dual-core de 1 GHz.

Cu toate acestea un avantaj al Mini faţă de S III este că acesta este livrat cu ultimul sistem de operare Android, 4.1 Jelly Bean. Smartphone-ul va oferi şi aplicaţia de asistent personal Voice, dar şi funcţia NFC SBeam, folosită pentru transferul de fişiere între telefoanele din seria Galaxy S III şi dispozitive Galaxy Note II. Potrivit mediafax, în privinţa conectivităţii, S III Mini nu are suport LTE, în linie cu strategia de a viza reţelele 3G mai răspândite la nivel global.

Alte caracteristici includ Bluetooth 4.0, memorie de 8GB sau 16GB cu posibilitatea de a fi crescută până la 32GB. Bateria de 1.500mAh este mai mică, astfel că un utilizator ar trebui să se aştepte să încarce telefonul zilnic. Din punctul de vedere al preţului, noul Mini va fi mai ieftin cu aproximativ 150 de euro decât cel mai ieftin Galaxy S III.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS