Acasa Stiinta-ITIT Samsung Galaxy Note 4 și Samsung Gear VR sunt noile gadget-uri lansate de coreeni

Samsung Galaxy Note 4 și Samsung Gear VR sunt noile gadget-uri lansate de coreeni

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Samsung a lansat miercuri, 3 septembrie, smartphone-ul Galaxy Note 4 și dispozitivul pentru realitate virtualǎ Samsung Gear VR.

Samsung Galaxy Note 4 și Samsung Gear VR sunt noile gadget-uri lansate de coreeni

Samsung Galaxy Note 4 și Samsung Gear VR sunt noile gadget-uri lansate de coreeni (foto:digitalversus.com)

 Samsung Gear VR este un dispozitiv de realitate virtualǎ dezvoltat în parteneriat cu Oculus VR, ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a experimenta jocuri şi videoclipuri în realitatea virtuală. Acesta este bazat  pe tehnologia Oculus Rift și poate fi folosit ca un adaptor pentru a transforma smartphone-ul întrun ecran virtual 3D. Dispozitivul este o premierǎ pentru Samsung care nu a mai cochetat cu gadget-urile de realitate virtualǎ pȃnǎ ȋn prezent. Conform mediafax, Samsung Gear VR este deocamdatǎ este compatibil numai cu Samsung Galaxy Note 4, mult-aşteptatul smartphone care a fost prezentat cu ocazia convenției IFA de la Berlin.

Samsung Galaxy Note 4 doreșe sǎ  fie un competitor pentru iPhone 6 care urmeazǎ sǎ fie lansat săptămâna viitoare în California. De altfel, lansarea noului smartphone de la Samsung cu un ecran Amoled de 5,7 inch a fǎcut deja  acțiunile Apple sǎ piardǎ 2,9% pe bursa din New York.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Gear VR

Samsung Gear VR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult