Acasa Stiinta-ITIT Samsung Galaxy S III: Aproape 10 milioane de precomenzi

Samsung Galaxy S III: Aproape 10 milioane de precomenzi

scris de Laurentiu Banches
20 afisari

Există aproximativ 10 milioane de precomenzi la noul model de smartphone Samsung Galaxy S III, a cărui lansare a fost anunţată pe undeva prin luna mai.

Conform playtech.ro, care citează pocket-lint.com, numărul de unităţi precomandate de la diferiţi parteneri şi distribuitori ale noului model de smartphone de la Samsung, se apropie de 10 milioane de unităţi, Această veste vine la o săptămână după ce Samsung a anunţat că a vândut peste 5 milioane de tablete Galaxy Note.

Potrivit analiştilor, în primul trimestru al anului 2012, compania coreeana a vândut peste 40 de milioane de smartphone-uri, însă multe dintre acestea au fost modele mai ieftine precum Galaxy Y, însă asta nu înseamnă că Galaxy S III nu va prezenta interes pentru utilizatori, ţinând cont de numărul precomenzilor de până acum. Deşi lansarea acestui nou model a fost vehiculată pe undeva în luna mai, o dată oficială a lansării nu a fost încă oferită publicului larg.

1 comentariu

Sabin 07-04-2012 - 19:21

Cred ca Galaxy SIII va fi un bestseller, smartphoneurile Samsung se vand tot mai bine, rezultatele lui Galaxy Note vin sa confirme trendul ascendent pe care se afla coreeni.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult