Acasa Stiinta-ITIT Samsung Galaxy S5, lansat la MWC. Vezi cum arată şi ce ştie să facă

Samsung Galaxy S5, lansat la MWC. Vezi cum arată şi ce ştie să facă

scris de C.S.
1 afisari

Samsung a lansat noul Galaxy S5, in cadrul Mobile World Congress 2014 de la Barcelona. Noul vârf de gamă al sud-coreenilor este rezistent la șocuri, praf și apă, vine cu un display mai mare, o cameră de 16 megapixeli şi doi senzori interesanţi.

Samsung a lansat noul Galaxy S5.

Galaxy S5 vine cu un senzor pentru amprente ce va putea fi folosit pentru deblocarea telefonului. Ca şi în cazul iPhone 5S, scannerul de amprente este localizat pe butonul de home de pe partea din faţă a telefonului. Autentificarea utilizatorului se va face cu un swype de sus în jos pe butonul de home.

De asemenea, utilizatorii vor putea autoriza tranzacţii financiare. Utilizatorii nu vor putea face plăţi în Google Play, însă sud-coreenii au făcut un parteneriat cu PayPal şi vor putea achita diverse produse sau servicii cu un simplu swipe. Utilizatorii pot folosi amprenta pentru a acesa modul Privat, care le permite să îşi ţină în siguranţă cele mai importante sau intime informaţii Amprentele sunt stocate local şi cei de la Samsung promit că acestea nu vor ajunge în nicio bază de date.

Samsung Galaxy S5 are un ecran Super AMOLED de 5.1 inch si rezolutie 1920 x 1080 pixeli, procesor quad/octa-core de 2.5 GHz, camera de 16 megapixeli capabila sa inregistreze clipuri video 4K, 2 GB RAM si o baterie cu 20% mai mare.

Samsung Galaxy S5 are camera cu autofocus rapid, HDR, iar Selective Focus iti permite sa faci poze profesioniste, cu bokeh. Bateria telefonului rezista la 10 ore de stat pe net LTE, 12 de video.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult