Acasa Stiinta-ITIT Samsung lanseaza noua phableta Galaxy Note

Samsung lanseaza noua phableta Galaxy Note

scris de C.P.
16 afisari

Samsung Electronics Co a decis să urgenteze cu câteva săptămâni lansarea următoarei generații phabletei Galaxy Note, în încercarea de a dobândi un ușor avans înainte ca rivalul american Apple să lanseze noua sa generație de telefoane iPhone, a declarat vineri pentru Reuters o sursă din interiorul companiei.

phableta Galaxy NotePotrivit sursei, cel mai mare producător mondial de smartphone-uri va lansa o nouă versiune a phabletei Galaxy Note, cea de a cincea, la mijlocul lunii august, în condițiile în care, în mod tradițional, precedentele versiuni au fost lansate în septembrie.

Prima generație de Galaxy Note a fost lansată la salonului IFA de la Berlin din luna septembrie 2011 fiind primul produs din categoria ‘phablet’, o încrucișare între telefon și tabletă. Începând de atunci, Samsung a profitat de fiecare ediție a salonului de la Berlin pentru a lansa un nou model de Galaxy Note.

O lansare pe piață la mijlocul lunii august ar da Galaxy Note 5 un anumit răgaz până la mijlocul lunii septembrie, când în mod normal grupul american Apple lansează o nouă versiune de telefoane iPhone, un produs a cărui popularitate are potențialul de a monopoliza atenția media și consumatorilor timp de mai multe săptămâni.

În prezent, Samsung încearcă să-și revină după un an 2014 dezamăgitor, când profitul său a coborât la cel mai redus nivel din ultimii trei ani, pe fondul scăderii câștigurilor realizate din vânzarea de smartphone-uri. Recent, grupul sud-coreean a anunțat că se așteaptă la o scădere de 4% a profitului său operațional înregistrat în trimestrul al doilea al acestui an, în condițiile în care vânzările înregistrate de cel mai nou smartphone al său, Galaxy S6, nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS