Acasa Stiinta-ITIT Samsung lucreaza la o tableta cu touchscreen dublu?

Samsung lucreaza la o tableta cu touchscreen dublu?

scris de Ziua Veche
1 afisari

De cand Apple a creat interesul consumatorilor pentru tablete cu iPad, apetitul pentru acest tip de dispozitive a aparut si la ceilalti producatori, desigur. Samsung a confirmat zilele trecute ca pregateste prima sa tableta cu Android, posibil sub numele Galaxy Tab sau Galaxy P1000 si cel mai probabil cu Android 2.2 Froyo.

Noutatea o reprezinta aplicatia de brevet depusa pentru “un terminal mobil cu ecran tactil dublu si control al continutului” (“Mobile terminal having dual touch screen and method of controlling content therein”). Ati citit bine, un touchscreen dublu, unul traditional in fata si altul pe verso care ar permite optiuni suplimentare de control.

O idee interesanta, depinde si cum va fi pusa in practica din punct de vedere al confortului utilizarii si manevrarii tabletei. Poate un ecran multi-touch ar fi de preferat, dar mai bine asteptam si vedem.

Pana una-alta, peste cateva luni, prin toamna, vom vedea Galaxy Tab, cu ecran de 7 inch (17,7 cm) si Android.

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult