Acasa Stiinta-ITIT Samsung ST80 vine cu Wi-Fi încorporat

Samsung ST80 vine cu Wi-Fi încorporat

scris de Ziua Veche
2 afisari

Samsung Electronics a lansat modelul ST80, o cameră foto point-and-shoot de 14,2 megapixeli care se alătură gamei Samsung de camere foto digitale cu Wi-Fi integrat.

Design-ul subţire şi curbat al lui ST80 adăposteşte un zoom optic de 3x şi un ecran larg tactil de 3 inch pe spatele camerei. Camera va fi disponibilă în patru culori stilizate: negru cărbune, alb, roz fucsia şi albastru mentolat.

 

ST80 vine dotată cu noua funcţie Samsung “Smart Crop”, un instrument de editare care poate fi folosit direct pe camera foto. Tehnologia de recunoaştere a scenei Samsung Smart Auto (Imagine şi Film) selectează automat setările cele mai potrivite pentru mediul în care fotograful surprinde o imagine.

În plus faţă de rezoluţia de 14,2 megapixeli pentru fotografii, ST80 oferă posibilitatea de înregistrare HD, la o rată de 30 de cadre pe secundă. Filmele HD au o rezoluţie de 720p cu format H.264, care poate înregistra de trei ori mai mult decât formatul video MJPEG.

Printr-o conexiune de internet cu Wi-Fi, utilizatorii au opţiunea de a trimite imagini şi filme la adrese de email individuale sau adreselor salvate din memoria camerei foto. Conectivitatea wireless ST80 este îmbunătăţită de tehnologia Samsung AllShare, care permite sincronizarea camerei la dispozitivele electronice din casă compatibile cu DLNA (Digital Living Network Alliance), cum ar fi televizoarele HD şi ramele foto digitale.

Detalii pe Playtech.ro

0 comentariu

Ciprian Hangan 06-10-2010 - 21:50

Anul trecut am cumparat o carte de pe librarie.net al carui titlu nu il mai retin corect, dar care se referea destul de concret ca marea majoritate a minoritatii tiganilor formeaza cea mai mare parte din delincventii din Romania. Oare si acest autor este extremist ?, ca acel maghiar cu pricina ? Acum vreo 22 de ani, prin 1988, am auzit niste voci, care imi spuneau ca dupa ce Shimon Peres va vizita Berlinul si va lauda ca si genii evreiesti si pe evreii care au construit comunismul totalitar ( acest comunism din cauza caruia au murit foarte multi crestini, dar si oponenti ai regimurilor democratice ), am auzit ca un regizor oarecare va pune pe pelicula povestea unor infractori tigani, si ca filmul se va numi: „Eu cand vreau sa fluier, fluier”, dar mai mult, am auzit ca si un astfel de film va primi un premiu in acelasi Berlin, imediat dupa vizita lui Shimon Peres. Sa fie o coincidenta ?

Ciprian Hangan 07-10-2010 - 05:32

Tiganii au jucat oare un rol nefast si in Romania in perioada comunista si acum in cea postcomunista ? De ce natie era Gheorghe Gheorghiu Dej, unul dintre cei mai cruzi stalinisti, pe care si Hrusciov a dorit sa-l inlature si nu a putut, decat dupa ce l-a iradiat in 1965, parca, pentru atata nesupunere revoluta, si pentru atata stalinism inadecvat. Cine a umplut casele nationalizate cu tigani, si ce atitudine au avut majoritatea tiganilor fata de valorile patrimoniale ale Romaniei ? Dar cu Andrei Plesu asta cum este ?, cum a scris el acea Minima Moralia, cand si el era un comunist reeducat de legionarul Constantin Noica ( ucenicul lui Nae Ionescu, despre care a aparut o carte acum in care este descris ca ar fi fost Diavolul, in care nu este crutat nici Mihail Sebastian ) ?, cand in toata tara majoritatea tiganilor jucau un rol nefast, ocult: hai conasule sa iti ghicesc in palma, sau ghioc, viitorul, prezentul si trecutul ? Ion Iliescu si Adrian Nastase sunt mai prejos decat restul tiganilor, decat „regele” Cioaba, cu care Ion Iliescu este var primar ?, sau decat Gheorghe Gheorghiu Dej ? De ce aceasta spita de tigani sunt singura spita dintre alte popoare, care fara porunca lui Dumnezeu s-au imprastiat in intreaga lume, exact cum Dumnezeu a scris in Biblie ca ii va imprastia pe evrei ? Sunt cumva si antisemiti, si cumva li s-a potrivit pe masura comunismul profetului urii de sine Karl Marx ? De ce in Apus, de teama antisemitismului tiganilor s-a spus: „Crede si nu cerceta” ? Cati sunt si in India, patria tiganilor, care cred in Apostolul Toma, apostolul tiganilor ? Putini pe calea cea ingusta ?

Ciprian Hangan 07-10-2010 - 05:44

Oare se va infiinta o republica tiganeasca in judetele Olt, Dolj si Teleorman, cu un fel de guvern regional dintr-o Romanie care si-ar putea pierde suveranitatea pe parcursul a 15 ani, cum s-ar fi prefigurat la Caracal, unde s-ar fi rasturnat caruta cu prosti ? Preotul Arsenie Boca ar fi spus ca acea Romanie care si-ar pierde suveranitatea ar fi controlata de trei state, in trei regiuni istorice care existau inainte de unire: Bulgaria in Tara Romaneasca, Ungaria in Ardeal ( Transilvania ) si Rusia in Moldova. Iar o preofetie de pe vremea Mitropolitului Varlaam, descoperita de Paul de Alep spune ca Rusia va pune acesti 15 ani de ocupatie taxa pe aer de respirat in Moldova, adica probabil si pe epitaful care reprezinta sfantul aer, adica va pune taxa pe politia Sfantului Duh care va vadi lumea de pacat, de dreptate si de judecata. Se stia lucrul acesta cand unii rebeli fata de Planul lui Dumnezeu, atat din taina legii, cat si din taina faradelegii, erau internati pentru boli psihice, sau mintale la Socola ?

parpanghel 07-10-2010 - 06:56

Cei mai multi tigani sunt in jud. Gorj si Mtehedinti. In Dolj sunt doar in Craiova. In satele doljene tiganii sunt rari.
De vina pentru aducerea tiganilor pe aceste meleaguri au fost boierii locali, care i-au folosit la muncile campului. Populatia este bleaga si nu s-a opus cand au navalit acesti tigani. Trebuia sa-i arunce peste granita de la prima tentativa de patrundere pe teritoriul romanesc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult