Acasa Stiinta-ITIT Samsung STORY Station USB 3.0, hard disk extern pentru transfer rapid

Samsung STORY Station USB 3.0, hard disk extern pentru transfer rapid

scris de Ziua Veche
0 afisari

samsung hard diskSamsung Electronics anunta cel mai rapid hard disk extern din portofoliul STORY Station – Samsung STORY Station 3.0 de 3.5 inch (8,9 cm) si cu interfata SuperSpeed USB 3.0, oferind o viteza de zece ori mai mare fata de vechiul standard de interfata 2.0.

Interfata SuperSpeed USB 3.0 ofera o rata de transfer maxima de 5GB/secunda. In comparatie, interfata USB 2.0 avea o viteza de transfer de 480MB/secunda. Prin urmare, 4MB de muzica (echivalentul unei piese de 3 minute) sau imagini (fotografii cu rezolutie ridicata realizate cu o camera de 6 megapixeli) pot fi transferate in aproximativ 0,02 secunde. Iar un film HD poate fi transferat in numai 2,3 minute. Noua interfata este compatibila cu interfetele 2.0 si 1.1.

Driver-ul STORY Station 3.0 este disponibil la nivel global in variante de la 1TB pana la la 2TB, incepand cu luna aprilie a anului in curs.

Portofoliul de hard-diskuri STORY mai include Station USB 2.0 si Station Plus cu e-SATA si USB 2.0. Programele de software preinstalate includ Samsung Auto-Backup, SecretZone si SafetyKey pentru incriptarea informatiilor si protectia parolei.

Mai multe amanunte pe www.playtech.ro

0 comentariu

Viorica Ianc 03-10-2010 - 09:12

populare femeiesti ? Ceva palarii,cizme si
si pene barbatesti ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult