Acasa Stiinta-ITIT Sanyo de buzunar, cu 1080p

Sanyo de buzunar, cu 1080p

scris de Ziua Veche
30 Afisari

Sanyo a lansat VPC-PD2BK, o camera de buzunar capabila de filmare la 1080p si 30 de cadre pe secunda. Fotografiile sunt realizate la 10 megapixeli.

VPC-PD2BK are optiunea de detectare a fetelor, zoom optic de 3x si stabilizator al imaginii digitale in oricare dintre cele doua moduri, video si foto.

 

Continutul video este inregistrat in format MPEG4/H.264, iar cele doua microfoane pot reda sunet stereo la 48KHz, 16-bit AAC. Camera are un ecran LCD de 2 inci (5 cm) si cablu Mini HDMI pentru conectarea la un ecran extern.

In ceea ce priveste stocarea, exista slot SD/SDHC si compatibilitate cu formatele de card SDXC, pe care poate fi inregistrat 64GB de continut. Bateria de 700mA asigura aproximativ 65 de minute de inregistrare video si pana la 240 de playback.

Sanyo PD2 va ajunge in magazine incepand din luna septembrie, la un pret estimativ de 170 de dolari.

Detalii pe Playtech.ro

 

0 comentariu

briel 06-10-2010 - 14:00

daca modificarea genetica este de tip planta-planta. Eu raman an old fashion person si vreau cartofi galbeni si langa ei o salata de sfecla rosie (dupa reteta ruseasca, sic…) cu maioneza si usturoi.

Despre modificarile genetice inca nu stim daca afecteaza sau nu organismul uman. Dubioase sunt genele de pesti ori scorpion introduse in ADN-ul legumelor si cerealelor. Deocamdata pe piata bolilor moderne au aparut „deranjamentele autoimune”, intre care tiroida este un organ dintre cele mai afectate.

Intrebarea este daca drumul acesta – in caz ca se va dovedi gresit – mai are intoarcere.

Rasputin 06-10-2010 - 15:16

…cartofi de culoare violet.
Ne-modificaţi genetic.
Sunt cartofi originari din această ţară!

alamar 06-10-2010 - 16:05

ingineria genetica poate produce alimente superioare si contribuie la santatea gloatelor…OK. than
Ingineria genetica este practicata atat de natura cat si de Om din timpuri imemoriale
Animalele si plantele cu trasaturi nedorite sunt lasate sa dispara
Ingineria genetica hraneste cele peste 6.5 miliarde de persoane de pe Pamant
Ingineria genetica are unele dezavantaje si riscuri,dar bolile sau efectele negative asupra omului,nu.Sau cel putin inca nu sunt
Dezavantajul pe care semintele create de ingineria genetica,este acela,ca acestea trebuie re create ANUAL,si deci re vandute fermierilor,deci fermierii sunt dependenti de companiile care creaza aceti hibrizi minune
Aceste seminte nu se por reproduce in grajdul fermei
Plantele,legumele,fructele modificate genetic(cu cateva exceptii),sunt un fel de catari vegetali
Catarul supravietuieste,este animal docil si folositor, mamanca mai putin decat un cal,este mai bland decat un magar,dar nu se poate reproduce
Efectul negativ cel mai serios si dezastruos al bio ingineriei, consta in faptul ca in cazul unui cataclism global (spre exemplu coliziunea Pamantului cu unul sau mai multi asteroizi gigant, sursele de seminte, centrele de bio inginerie,vor fi distruse,iar agricultura globala,fara aceste seminte,nu va putea,binenteles functiona
Dar acest scenariu, are o probabilitate nu nula,ci redusa de a avea loc
Dar in acest caz,chiar daca Agricultura globului,ar avea seminte din belsug,schimbarea drastica a climei,va plasa oricum Agricultura Globala,ca un non factor
Primele plante in america, modificate genetic (porumb,grau,soia)au avut loc in anii’50
Dupa mai bine de jumatate de secol,medicina si alte disciplini care se ocupa cu fiziologia si anatomia corpului uman,inca nu au descoperit sau sezizat efecte negative sau adverse
Opinia mea este ca,capsunile mari,sanatoase sunt bune atat pentru sanatate cat si la gust

briel 06-10-2010 - 16:24

Mersi de informatii Rasputin si alamar. De aia citesc un articol si cu comentariile aferente, sa mai invat cate ceva … nu sa iau bastoane peste nas. Chiar ai fost amuzant cu ultima propozitie, alamar – de-a dreptul am ras. Sanatate !

Neardental 06-10-2010 - 19:21

Or fi buni, da’ cred ca arata ca dracu’ langa un gratar.

Desi… la foamete sunt buni si astia. Decat sa vanam caini vagabonzi ca sa avem ce manca, ne-om satura si cu cartofi din astia.

alamar 06-10-2010 - 22:21

O mica nota dle gabriel…

De acum incolo(cel putin pentru o perioada de timp),dta nu ar trebui sa mai fii ingrijorat de capsunile imense americane…

Marxistii americani , mana in mana cu anit capitalistii de aici camuflatica ecologisti , au sistat apa pentru irigatii in fermele din California( de unde sunt mari sanse ca, capsunile cu pricina sa fi fost exportate in canada)…
Marxistii americani , au transformat Gradina de zarzavaturi si fructe a americii(si canadei), in : DESERT, asa cum era odinioara pe timpul pasnicilor indieni si a conquistadorilor spanioli…

Acum mancam capsuni din Chile si Mexico, multumita acestor cretini de Stanga care au sacrificat cel mai roditor pamant din california,pentru un peste de 3 cm.(dwarf smelter)…

Deci atat timp cat marxistii din america sunt la putere, canadienii vor trebui sa gaseasca alte surse de capsuni…

Deci de acum incolo, pericolele bio inginerice, din capsunile americane ,vor fi inlocuite cu insecticidele si pesticidele din capsunile produse de alte tari.Nu mai mentionez acum, celelalte vietati de pe aceste capsuni,care produc : dezinterie, boli digestive, etc…

oblioo 07-10-2010 - 03:42

Aceste plante genetic modificate nu sunt bune pentru animale. Sobolanii se feresc de ele, gandacii nu le mananca, cainii miros si fug ingroziti… Experimentele pot fi repetate de orice roman….

Dar sunt bune pentru oameni…

Diavolilor, exterminarea voastra se apropie si va veni… Cu viteza Luminii….

un crestin 07-10-2010 - 05:17

Nu numai capsunii, Alamar.
In California au fost sacrificate masiv livezile de avocado, cele mai bune fructe de avocado care exista pe acest pamant

Viorica Ianc 07-10-2010 - 06:11

asemanatori sunt in Chile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS