Acasa Stiinta-ITIT Se supraîncălzeşte: Sute de clienţi nemulţumiţi de noul iPad

Se supraîncălzeşte: Sute de clienţi nemulţumiţi de noul iPad

scris de Marius Bâtcă
2 afisari

Numeroşi posesori ai tabletelor iPad de a treia generaţie s-au plâns departamentului de suport tehnic şi pe forumuri că tableta se supraîncălzeşte.

iPadReprezentanţii Consumer Reports, o organizaţie importantă din SUA de protecţie a consumatorilor, care verifică o arie largă de produse, au anunţat că vor începe o investigaţie referitoare la noua tabletă iPad, în urma numeroasele comentarii online primite de Apple pe site-ul oficiale şi diverse forumuri referitoare la supraîncălzirea noului produs al firmei.

Deşi sute de comentarii apărute pe site-ul Apple anunţă de problema apărută probabil din cauza noii baterii folosită de tableta iPad 3, care este mai mare decât cele precedente, potrivit Mediafax, un purtător de cuvânt al Apple a declarat că iPad 3 se încadrează în specificaţiile termice. Un astfel de exemplu este următorul comentariu: „Noul meu iPad devine aproape prea fierbinte pentru a-l ţine în mână când folosesc opţiunea radio LTE, chiar dacă doar navighez pe Tweeter, fără să descarc fişiere”.

În pofida acestei probleme apărute la noul iPad, mai multe magazine online autohtone au afişat deja preţurile sau formularul de pre-comandă pentru gadgetul Apple, de vineri tableta fiind disponibilă şi în România. Noul iPad a stabilit un nou record de vânzări, din dată de 16 martie fiind vândute peste 3 milioane de tablete, deşi produsul a fost disponibil doar în magazine din SUA, Canada, Marea Britanie, Franţa, Germania, Elveţia, Australia, Japonia, Singapore şi Hong-Kong.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult