Acasa Stiinta-ITIT Site-ul CIA: Hackeri Anonymous sunt autorii. CIA Tango Down

Site-ul CIA: Hackeri Anonymous sunt autorii. CIA Tango Down

scris de D.S.S.
9 afisari

Site-ul de internet al Agenţiei Centrale de Informaţii a SUA (CIA) a fost blocat vineri, grupul de hackeri Anonymous afirmând că este autorul acestui atac, transmite AFP.

CIA Tango Down

CIA Tango Down

CIA Tango Down , este mesajul postat de un membru al Anonymous pe reţeaua de socializare Twitter. ‘Tango Down’ în jargonul militar al trupelor speciale înseamnă că un inamic a fost anihilat. Luna trecută, Anonymous a dezactivat pentru o scurtă perioadă site-urile Ministerului american al Justiţiei şi pe cel al Poliţiei federale (FBI), ca represalii după închiderea unui site ce realiza operaţiuni masive de piraterie informatică.

6 comentarii

vic 11-02-2012 - 11:23

tari anonimusii” astia ,..cind a aparut becu’ electric ,anonimus’ a inventat prastia sa l sparga ,..bolnavii societatilor ,sionisti sau sectanti ,isi ascund identitatea …gunoaie si frustati ,

Tiberius 11-02-2012 - 20:40

VIC, cu siguranta si tu ai un windows piratat pe calc. Nu cred ca iti permiti sa dai pe un windows ultimate 300 euro. asa ca taci, daca esti prost nu claxona. M-as bucura daca vreodata iesi afara din tara cu calc. si ai ceva piratat (gen muzica, filme, jocuri sau softuri), sa iti confiste calc. dar sa te bage putin si la racoare, nu mult vreo 2 ani. Sunt sigur ca atunci nu ai mai zice de Anonymous ca sparg becuri.

Ciu Huhu 12-02-2012 - 00:23

Bravo Anonymous, voi sinteti speranta libertatii lumii a Internetului!!!
Jos ACTA care inseamna CENZURA INTERNETULUI, INSEAMNA SCLAVIE, INCHISOARE!!!!!!!!!!!!

vic 12-02-2012 - 17:45

ce comentati voi chiar se intimpla ,ce vor anonimosii” ? validarea informatiei de la orice papagal in orice domeniu sau dreptul la dezinformare ,.se vede ca nu ati citit cererile’ acta , v au atras masca si numele ca la reclamele proaste, ..o dovada nr. prea mare ” de prosti care au iesit in strada la noi si in lume . PS stiintele exacte au dezvoltat omenirea NU filozofiilii’ ieftene”

digital 12-02-2012 - 17:52

băi,tu ești o mască!!!…nimic mai mult…nici nu ai putea fi!!!

Andymon 13-02-2012 - 18:36

love Anonymous

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS