Acasa Stiinta-ITIT Sony i-a pus gând rău concurenţei: Playstation Vita, oficial la 250$

Sony i-a pus gând rău concurenţei: Playstation Vita, oficial la 250$

scris de Luminița Nițoiu
3 afisari

 Sony are un ţel clar: să depăşească şi Apple, şi Nintendo în zona de mobile gaming. Un pas important este lansarea consolei despre care s-a tot vorbit, NGP, sub numele de Playstation Vita.

Sony-PS-Vita1

Sony PS Vita

Dispozitivul este construit în jurul unui ecran tactil OLED, de 5 inci, cu două stick-uri analogice, cu touchpad-uri pe faţă şi spate, precum şi cu două camere, iar la interior cu procesor în patru nuclee.

Cu multe jocuri, deja dezvăluite, precum versiuni ale LittleBigPlanet şi Street Fighter vs. Tekken, veţi profita de controalele consolei. De asemenea, multe titluri, ca de exemplu Ruin sau Wipeout 2048, vor putea fi jucate în cross-platform, aşa că veţi putea avea ca parteneri jucători de PS3 şi veţi putea reluă jocul de unde l-aţi lăsat, indiferent de platformă.   

Preţul competitiv despre care vorbeau cei de la Sony este de 250 dolari pentru versiunea Wi-Fi, la fel ca Nintendo 3DS, şi de 300 dolari pentru 3G. Cum vi se pare? Va aşteptaţi?

Până la sărbători, consola va fi pe rafturi cel mai probabil.

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult