Acasa Stiinta-ITIT Steve Jobs a lucrat la iPhone 5 până când a murit

Steve Jobs a lucrat la iPhone 5 până când a murit

scris de D.S.S.
5 afisari

iPhone4S nu a fost ultima creatie a lui Steve Jobs. Potrivit unor surse din interiorul companiei Apple, Steve a lucrat înainte de a muri la noul iPhone 5.

Steve Jobs a lucrat la iPhone 5 până când a murit

Deşi a fost lansat cu doar o zi înainte de moartea fondatorului Apple, iPhone 4S nu a fost principala preocupare a lui Steve Jobs. Acesta ar fi fost mai degrabă interesat de un o nouă generaţie a device-ului, conform CNET, concentrându-şi atenţia şi eforturile pe un model cu totul nou de iPhone, iPhone 5 sau chiar iPhone 6 (dacă este să ne luăm după numărul generaţiei).

Potrivit site-ului cnet.com noua creatie a lui Steve Jobs are ca trasaturi principale un ecran mai mare si este mai subtire. Noul device va oferi viteze de internet 4G. Conform unei surse citate de CNET, următoarea generaţie de iPhone este un „redesign complet. Acesta este un proiect foarte mare căruia Steve i-a dedicat tot timpul său. Nu a fost implicat în 4S pentru că timpul său era limitat„. 

Nu se cunosc însa amanunte despre detaliile tehnice ale noului smartphone, însa este aproape sigur ca lansarea acestuia va fi în 2012. A şasea generaţie a iPhone ar trebui să fie lansată în vara lui 2012, imediat după conferinţa anuală a Apple, World Developers Conference. Următorul iPhone a fost „ultimul proiect la care era implicat Steve Jobs, de la concept până la deisgn-ul final. Din acest motiv… acest produs va stabili un nou nivel al vânzărilor„, este de părere Ashok Kumar, analist în cadrul Rodman & Renshaw.

1 comentariu

Paul 17-10-2011 - 22:28

Faza asta este una din scornelile celor de la Apple ca sa vanda iPhone 5! Poate le mai merge faza asta o data insa vor plati mai tarziu! In loc sa se reinventeze, se agata de Steve Jobs! Vor ajunge sa fie cumparati de competitie! Din moment ce nu au lansat iPhone 5, inseamna ca nu este gata! L-au amanat si au facut cateva imbunatatiri la iPhone 4 si l-au lansat ca sa poata sa profite de moartea lui Steve Jobs! Viteza 4G de internet este deja pe piata la telefoane! Apple sunt depasiti deja!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult