Acasa Stiinta-ITIT Steve Jobs loveşte concurenţa după moarte: Google şi Samsung

Steve Jobs loveşte concurenţa după moarte: Google şi Samsung

scris de M.A.
2 afisari

Steve Jobs loveşte concurenţa după moarte: Google şi Samsung. Cele două mari companii au decis să amâne lansarea unui nou produs.

Steve Jobs

Prezentarea era programată pe 11 octombrie, dar, din cauza morţii cofondatorului Apple, Steve Jobs, a fost amânată., transmite Bloomberg, citată de Mediafax. Samsung a trimis luna trecută invitaţii pentru un eveniment în San Diego, care ar fi inclus prezentarea unor funcţii noi ale sistemului de operare Android al Google, destinat telefoanelor mobile.

Decizia de amânare a prezentării nu are legătură cu probleme tehnice, a declarat Kim Titus, purtător de cuvânt al Samsung Electronics. „Am decis că nu este momentul potrivit să anunţăm un nou produs când lumea îşi exprimă respectul pentru Steve Jobs. Industria de profil nu a mai pierdut o astfel de figură emblematică. Am decis că aşa este corect să procedăm”.

8 comentarii

paulish 09-10-2011 - 18:59

o fi o amanare de complezenta…sau Samsung ne mai pregateste ceva si are nevoie de putin mai mult timp:)))

BULA 09-10-2011 - 19:44

Oare nu a facut Steve Jobs cancer la pancreas pentru ca era vegetarian ? Sunt tot felul de produse pe piata, mai ales pe baza de soia, dar omenirea nu este invatata cu asa ceva. Adaptarea la un nou aliment se face in mii de ani.

gabi 09-10-2011 - 19:50

bula experta in toate ia nu mai da din coate

Paul 10-10-2011 - 12:20

Gabi, vad cate crezi cunoscator si tu! NU mai comenta!
Bula, Steve Jobs nu era vegetarian! Tipul manca doar mancare de peste, in rest de toate! Sunt de acord ca sa devi vegetarian nu este chiar o idee asa de buna!

BULA 10-10-2011 - 18:54

Stiu ca vegetarienii fac deficit de vitamina B12, care se gaseste numai in produsele de origine animala. Iar lipsa de B12 duce la anemie pernicioasa, dar si creste riscul de a face anumite forme de cancer. Pe de alta parte, in preospectul de la B12 se spune ca nu este recomandata la cancerosi, asa ca nici nu stii dupa cine sa te iei.
In Japonia frecventa cancerului de stomac este mult mai mare decat in restul lumii. Nu stiu daca de la faptul ca japonezii se hranesc cu mult peste (si inghit si oase, care le provoaca leziuni), sau daca este de la produsele pe baza de soia (branza TOFU).

lazar 10-10-2011 - 09:23

hai sa fim seriosi, si-au amanat lansarea de teama ca stirea nefericita va pune monopol iar lansarea produsului nu se va mai bucura de mare efect…!

geek-a-contra 10-10-2011 - 12:57

stau si ma intreb… oare in ce masura influenteaza regimul (ne)vegetarian a lu’ defunctu steve jobs buna functionare a produselor apple? ca sa stiu si io cit sa ma procupe subiectu’ si sa ma ratoiesc la unu’ sau la altu’ dintre forumei….

BULA 10-10-2011 - 19:09

Pentru mine este mai important de ce a murit de cancer un miliardar, decat cum se vand produsele firmei Apple. Daca nici miliardarii nu se pot trata de boala asta cumplita, inseamna ca e de rau pentru toti.
Dar sunt cacanari si miliardarii astia, pentru ca nu vor sa puna la bataie un premiu de 1 miliard de dolari, pentru persoana sau grupul care va gasi leacul cancerului.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult