Acasa Stiinta-ITIT Tehnologie, stil, multifunctionalitate: Canon PIXMA MG8150 şi MG6150

Tehnologie, stil, multifunctionalitate: Canon PIXMA MG8150 şi MG6150

scris de Ziua Veche
2 afisari

Canon PixmaCanon a lansat în România modelele PIXMA MG8150 şi PIXMA MG6150. Şi pentru că tot vorbim despre imagine, noile imprimante foto all-in-one dovedesc o atenţie sporită în materie de design, integrând caracteristici practice cum ar fi unitatea duplex, alături de finisări lucioase, realizate cu stil.

 

Sistemul Intelligent Touch este prezent, operaţiunile fiind uşor de urmărit prin intermediul unui panou tactil cu indicaţii luminoase.

În ceea ce priveşte tehnologia de tipărire, vorbim despre Canon FINE, care foloseşte 6 cartuşe de cerneală, printre care şi unul cu cerneală gri. Ambele modele sunt capabile să tipărească fotografii fără margine, color, în format 10×15 cm, în aproximativ 20 de secunde şi au viteze de tipărire ISO ESAT de aproximativ 12,5ipm (imagini pe minut) în format monocrom, respectiv 9,3 ipm color. PIXMA MG8150 poate scana şi printa filme de 35 mm şi slide-uri.

Ambele modele includ, de asemenea, sisteme avansate de manevrare a hârtiei cu alimentare bidirecţională, auto duplex şi imprimare Direct Disc ce permite utilizatorilor să tipărească direct pe discuri DVD, CD sau Blu-ray compatibile.

Vitezele de tipărire a documentelor se situează în media ESAT în Office Category Test pentru modul implicit simplex, standardul ISO/IEC 24734 excluzând timpul necesar tipăririi primului set de documente.

Printre optiuni mai exista Quick Operation, pentru acces rapid si direct catre către functiile cel mai des folosite. De asemenea, prin Full HD Movie Print pot fi tipărite imagini deosebite prin selectarea unui singur cadru dintr-un film de rezoluţie full HD înregistrat cu o cameră foto Canon DSLR sau o altă cameră foto digitală Canon. Aplicaţia software asigură producerea unor detalii din imagini cu rezoluţii de până la 1080p, iar cu ajutorul tehnologiei Movie Frame Enhancement se poate îmbunătăţi această rezoluţie şi elimina zgomotul imaginii pentru a furniza imagini de calitate optimă.

Interesantă este si funcţia Easy-WebPrint EX, prin care poate fi tipărit, prin selectare, ajustare, combinare, conţinut provenit din diferite pagini web într-un singur document.

PIXMA MG8150 şi PIXMA MG6150 sunt echipate în mod standard cu conectivitate Ethernet şi Wi-Fi.

Preţurile sunt de aproximativ 1.190 lei pentru modelul MG8150 şi în jur de 760  lei pentru MG6150.

Detalii pe Playtech.ro

0 comentariu

tiberiu bovin 09-10-2010 - 07:41

bai copii, daca preluati Curentul sunteti mai bolnavi decat fascistoizii frati Roncea, e clar

oblioo 09-10-2010 - 09:10

Sa stii ca eu nu fac discriminare intre bovine si porcine, depinde doar de pretul la kilogram. Mananc cu aceeasi placere si o friptura de porc ca si o friptura de vaca. Cartofi sa fie…

Andreea 09-10-2010 - 16:49

Dna Udrea cred ca lupta pentru tot ceea ce e drept.

Amza 10-10-2010 - 14:54

Doamna Udrea stie de fiecare data cum sa se comporte atunci cand intervine presa manipulata de catre moguli.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult