Acasa Stiinta-ITIT Top 20 parole care pot fi sparte în mai puțin de o secundă

Top 20 parole care pot fi sparte în mai puțin de o secundă

scris de S. P.
410 Afisari

Procesul de gândire pentru a găsi o parolă puternică poate fi adevărată bataie de cap. Dar dacă doriți ca e-mailurile și serviciile bancare online să fie protejate de hackeri, ar fi înțelept să depuneți acest efort, scrie CNBC.

NordPass, instrumentul de gestionare a parolelor de la echipa din spatele NordVPN, a colaborat cu cercetători independenți pentru a lansa studiul său privind cele 200 de parole cele mai frecvent utilizate în 2023.

Dintre cele mai comune 20 de parole din lume, 17 pot fi sparte în mai puțin de o secundă, așa că gândiți-vă de două ori înainte de a vă decide să introduceți „123456” sau „parola” pentru a vă securiza conturile online.

Cele mai populare parole sunt unele dintre cele mai leneșe combinații, chiar dacă amenințările la adresa securității cibernetice continuă să fie în creștere, cu peste 53 de milioane de cetățeni americani afectați în prima jumătate a anului 2022, potrivit datelor la nivel national.

Pentru a vă asigura că datele dvs. rămân în siguranță, iată cele mai comune 20 de parole din lume din 2023 – și cât timp durează să spargeți fiecare dintre ele:

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS