Acasa Stiinta-ITIT TOPUL mondial al căutărilor pe Google

TOPUL mondial al căutărilor pe Google

scris de Z.V.
4 afisari

Londra a devenit oraşul care a generat cele mai multe căutări pe Google pe plan mondial, prin intermediul galeriilor de artă, spectacolelor teatral-artistice şi designului inovator al construcţiilor sale.

googlesearchInstituţiile muzeale din capitala Marii Britanii au ocupat toate cele trei locuri ale podiumului mondial al muzeelor care au generat cele mai multe căutări pe Google.

Primul loc a fost ocupat de Science Museum, care a fost urmat de Natural History Museum şi de British Museum.

Topul 5 al celor mai căutate muzee pe Google este completat de Metropolitan Museum of Art din New York şi Smithsonian Museum din Washington, informează bbc.com.

Această analiză a fost realizată cu ocazia lansării London’s Autumn Season of Culture de către London & Partners, compania care se ocupă de promovarea evenimentelor organizate de primăria londoneză.

În urma publicării acestui clasament, Boris Johnson, primarul capitalei britanice, a spus că „Londra este fără niciun dubiu capitala culturală a lumii”.

Teatrele din Londra au generat la rândul lor mai multe căutări pe Google decât instituţiile de profil din oricare alt oraş din lume, iar capitala britanică este, de asemenea, oraşul care a generat cele mai multe căutări pe Google în vederea unor vizite viitoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult