Acasa Stiinta-ITIT Ucigasul iPad-ului sau iPad killer

Ucigasul iPad-ului sau iPad killer

scris de Ziua Veche
0 afisari

Compania ICD pregateste o tableta ce va concura cu noul gadget lasat la sfarsitul saptamanii trecute de Apple. Se va numi „ICD Gemini” si va avea placa video de la Nvidia si anume Tegra la 1Ghz, ecran de 11,2 inci touchscreen, GPS, Radio FM, infrarosu si Bluetooth.


 

Alte specificatii includ conectivitate 3G cu voce, port microUSB, HDMI, 4Gb memorie cu slot pentru carduri de memorie de pana la 32Gb, camera video in fata de 2 megapixeli si in spate de 5 megapixeli cu autofocus. Gemini va suporta, de asemenea, Adobe Flash si video HD. Ca sistem de operare, fata de iPad care are iPhone OS, Gemini va dispune de sistemul creat de Google si anume Android, informeaza geek.com. Inca nu se stie cand va fi lansata si cat va costa noua tableta.

0 comentariu

Rasputin 01-10-2010 - 12:45

…(şi nici simpatie) pentru cei doi moguli.
Dar… ştiu un vechi proverb românesc (garantat 100%):
– Cine seamănă vînt, culege furtună.
În acest caz semănătorii de vînt sunt baseescu şi pedelistoo-udemeriştii.
– Cînd vă purtaţi cu propriul popor ca niste bandiţi cu cei prăduiţi, minţiţi cu seninătate, vreţi să fiţi lăudaţi?

Incă ceva:
Tragînd cu urechea la o discuiţie între cîteva persoane necunoscute pentru mine (ştiu că nu este frumos, dar era fără voie, pur si simplu s-a întîmplat să beau o cafea în acel loc…)
am aflat că şi pupinbasiştii vor fi pedepsiţi dupa caderea mafiotului.

diana 01-10-2010 - 14:09

Strategia de suspendare a presedintelui Basescu -in cazul ca demersul ar ajunge in fata populatiei-s-ar putea sa dea roade.

Datele electorale sunt net diferite fata de 2007!
Dintre votantii activi la ora actuala se pot distinge mai multe segmente importante , care, mai mult sau mai putin, dezaproba politicile tandemului Basescu-PDL.
Impotriva lui Basescu ar cam fi:
-Bugetarii cu salariile recent ciuntite, „incalziti” de sindicalisti,
-angajatii in privat care se simt abandonati sub presiunea cresterii preturilor si a micsorarii veniturilor
-privatii- patroni care sufera acut in urma blocajului repetat de lichiditati de pe piata dar si din cauza politicilor fiscale ambigue
etc, etc….

Mai mult decat atat:
Chiar si pentru simpatizantii ideilor lui Basescu si pentru cei care (chiar) cred in „mitul reformei”, guvernul Boc pare extrem de moale si incapabil de a-si duce hotararile netrunchiate pana la capat

pedelistii- din punctul de vedere al gestionarii fondurilor bugetare- par frati de cruce si mentalitate cu restul clasei politice.

Exista deasemenea si o anumita „aroganta de comunicare” sau lene???, greseli mult prea multe, balbe inexplicabile, nume (prea) controversate etc…etc…

Situatia electorala nu este deloc roza pentru Basescu!

Dincolo insa de dilema „a fi sau a nu mai fi Basescu presedinte” nedumerirea mea vizeaza atitudinea pedelistilor, in special a celor care isi pierd timpul prin Palatul Victoriei.
De ce nu se explica pana la saturatie esenta variantelor la actualele masuri? – si anume, inflatie si ceea ce ar insemna ea, instabilitatea cursului de schimb (Ponta este un adept al „liberalizarii” cursului euro-leu!) ori vinderea pe nimic a ceea ce a mai ramas in patrimoniul Romaniei si consecintele pentru generatiile viitoare….

Deci, de ce?

m,nj 01-10-2010 - 19:02

apa de ploua

mlk,. 01-10-2010 - 19:04

sd,,.df,nici

punctu8 02-10-2010 - 01:02

Democratia?
Care?
A?

nik 03-10-2010 - 03:07

dar cei 300000 de romani vor sa li se faca dreptate bandit schiop ce esti si nu ti vor muri multi inainte si decat sa pleci singur ial si pe jigodia de voiculescu

Amza 05-10-2010 - 16:35

Presa mogulilor care doresc sa scape de justitie si sa face ei ce vor. Rusine sa le fie ca dau in putere!

amza-mi-ai... 05-10-2010 - 16:42

Iar ai aparut javra portocalie? Pleaca dreaq de aici ca ocupi spatiul. prea multi postaci portocalii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult