Acasa Stiinta-ITIT Ultimele informaţii despre Samsung Galaxy S6

Ultimele informaţii despre Samsung Galaxy S6

scris de C.F.V.
6 afisari

Au apărut primele imagini cu noul Samsung Galaxy S6. Ele nu fac altceva decât să stârnească şi mai mult curiozitatatea şi să înmulţească zvonurile.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

În imagine dezvăluită de un site de telefonie din Statele Unite se vede clar că noul Galaxy S6 va avea o carcasa metalică smălţuită şi ecranul curbat.

Telefonul din imagine are ecranul prelungit pe una dintre laterale şi asta arată că ar fi vorba despre versiunea Edge. Cum va arăta exact Samsung Galaxy S6 vom vedea pe 1 martie, când se va lansa oficial la târgul de tehnologie de la Barcelona.
Samsung Galaxy S6 va fi dezvăluit oficial la sfârşitul acestei săptămâni, pe data de 1 martie. Conform zvonurilor apărute până acum, acesta va folosi un procesor Exynos 7 Octa pe 64 de biţi (Exynos 7420), un ecran AMOLED de 5” cu rezoluţie QHD, cameră foto cu senzor de 20 MP, stabilizare optică şi focalizare cu detecţie de fază şi 3 sau 4 GB de memorie RAM.

Cât de adevărate sunt aceste specificaţii şi ce se ascunde de fapt în spatele imaginilor publicate de către Samsung, rămâne să aflăm duminică.
Cu siguranță Samsung Galaxy S6 va fi inspirată de seria A, dar și de Note 4 și Note Edge. Ba chiar tehnologia ecranului curbat de pe ultimul va ajunge și pe Galaxy S6, fie pe singurul model disponibil, fie pe versiunea Edge a acestuia, pe lângă cel normal. Samsung a publicat câteva imagini și videoclipuri de teasing în care ecranul curbat a fost sugerat.
Ecranul de pe Samsung Galaxy S6 va avea aproximativ 5 inci la rezoluție 2K, memoria RAM va fi de 3GB, iar spațiul de stocare va începe de la 16GB și este posibil să vedem și o versiune cu 128GB, cum a lansat Apple în 2014. Despre procesorul de pe Galaxy S6 nu se știe exact dacă va fi doar un Qualcomm, adică Snapdragon 810, doar un Exynos al Samsung, ori vor fi folosite ambele, în funcție de regiune.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult