Acasa Stiinta-ITIT Ultimul mesaj al lui Steve Jobs

Ultimul mesaj al lui Steve Jobs

scris de D.S.S.
10 afisari

„Love is like a puzzle, hard to piece together, but beautiful when all the right pieces are put together”. În traducere: „Dragostea este ca un puzzle, greu de asamblat, dar minunat atunci când toate piesele sunt aşezate la locul potrivit”. Acesta este ultimul mesaj postat de Steve Jobs pe contul de de Twitter al părintelui iPhone.

Steve Jobs a murit (foto:Reuters)

În mesajul de pe reţeaua Twitter, postat acum două zile, Steve Jobs a lansat o maximă despre dragoste, ce pare un mesaj de adio. Fondatorul Apple, Steve Jobs, spunea în 2005, după ce trecuse printr-o operaţie pentru a se trata de cancerul de pancreas, că „moartea este cea mai bună invenţie a vieţii„. 

Cofondatorul Apple şi fost director general al companiei, Steve Jobs, a murit miercuri la vârsta de 56 de ani, fiind bolnav de cancer pancreatic. Prietenii şi fanii Apple şi-au exprimat regretul pentru moartea sa, informează CNN. „Suntem profund întristaţi să anunţăm că Steve Jobs a decedat astăzi„, se arată într-un scurt comunicat al consiliului de administraţie al societăţiiApple a pierdut un vizionar şi un creator de geniu, iar lumea a pierdut o fiinţă incredibilă„, a reacţionat Cook, într-un mesaj adresat angajaţilor grupului, dat publicităţii. „Geniul lui Steve, pasiunea şi energia lui au fost sursa a numeroase inovaţii care ne-au îmbogăţit şi ne-au îmbunătăţit vieţile. Lumea este nemăsurat mai bună datorită lui Steve„, se arată într-un comunicat al Apple.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult