Acasa Stiinta-ITIT Un hacker a spart adresele de e-mail ale vedetelor Pro TV

Un hacker a spart adresele de e-mail ale vedetelor Pro TV

scris de D.S.S.
24 afisari

Vedetele Pro TV sunt de două zile cu nervii în piuneze: un hacker le-a spart adresele de e-mail, folosindu-se de conturile lor de pe Facebook, apoi le-a publicat pozele şi mesajele private, atât de pe adresele personale, cât şi din inboxul de pe reţeaua de socializare.

Un hacker a spart adresele de e-mail ale vedetelor Pro TV

Mic Fumul – aşa cum se prezintă hackerul – a reuşit să păcălească mai multe vedete, printre care Corina Caragea, Roxana Cihulescu şi Dragoş Moştenescu. Potrivit Reporter Virtual, nu sunt însă singurele victime. Cele trei s-au trezit în urmă cu nici 24 de ore cu mesajele private, unele intime, pe peretele hackerului. Mai mult, acesta a postat şi pozele personale ale vedetelor, unele semi-nud. El ameninţă însă că acestea sunt doar primele dintr-un serial. Momentan, singura reacţie a trustului este să-i protejeze pe ceilalţi angajaţi care încă n-au fost atacaţi cibernetic.
În plus, pe email, circulă un mesaj care ar veni din partea StirilorProTV, care spune că Eminem a murit. Ştirea este falsă, bineînţeles, nu este postată de ProTV şi este, cel mai probabil, tot opera un unui hacker.
Vezi aici poze şi conţinutul e-mailurilor vedetelor de la ProTV

2 comentarii

Tache 16-07-2011 - 19:37

Se spune ca nu e bine sa te bucuri de raul altuia, dar ceea ce le face “Micul Fum” vedetelor de carton din Romania mi se pare genial si merita felicitat. Nu stiu cine e si sincer nici nu ma intereseaza, important este ca isi face treaba asa de bine. Eu unul vreau ca sirul dezvaluirilor sa continue pentru ca oamenii sa vada ca prostituatele, cocalarii si poponarii care au navalit in showbiz nu-s modele de urmat. Pana acum dezvaluirile au fost despre Bianca Dragusanu, Mircea Zara, Adrian Cristea, Edmond Talmaceanu, Raluca Ogica, Andrei Jilavu, Monica Vlad, Andreea Marin, Corina Caragea and etc. Asteptam mai mult! Respect Micul Fum!

Nesuferita 17-07-2011 - 22:53

Cinste lui,vedete precum cele 2,meritau,prea multe fumuri isi dateau cei de la PROTV,cinste tie Micul Fum!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult