Acasa Stiinta-ITIT Un iPhone căzut 4.900 de metri din Boeing-ul 737 MAX, n-a pățit nimic

Un iPhone căzut 4.900 de metri din Boeing-ul 737 MAX, n-a pățit nimic

scris de C.S.
248 Afisari

Un telefon absorbit de curentul puternic de aer după ce o bucată din fuzelajul aeronavei companiei Alaska Airlines s-a desprins în zbor a fost găsit într-un tufiș, în stare perfectă de funcționare, deși a căzut de la 4.900 de metri.

iPhone-ul de nouă generație care a căzut din avionul Boeing 737 MAX 9 a sfidat legile fizicii, fiind găsit intact, cu ecranul deblocat și cu bateria încărcată pentru câteva ore, pe marginea unei străzi din Portland, în statul american Oregon, relatează The Straits Times.

Cel care l-a descoperit, Seanathan Bates, a povestit pe rețeaua de socializare X că și-a dat seama de unde provine telefonul întrucât pe ecran era un email al companiei Alaska Airlines despre ridicarea bagajelor pentru zbor, iar aparatul se afla în modul avion.

„Era destul de curat, fără zgârieturi, pitit sub un tufiș și nu avea ecranul blocat. A supraviețuit unei căderi de la 4.900 de metri (…)”, a spus bărbatul, într-o înregistrare video postată pe X.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS