Acasa Stiinta-ITIT Un nou record la ramele LCD. Samsung este noul varf

Un nou record la ramele LCD. Samsung este noul varf

scris de Ziua Veche
0 afisari

Samsung a lansat un display panel cu distanta de numai 5,7 mm intre ecrane, avand astfel cea mai subtire rama LCD din lume, cel putin pentru moment. In luina iunie, Sharp anuntase display-ul multi-screen distanta de 6,5 mm intre ecrane.


Display-ul LCD de 55 inci (139,7 cm) introdus de Samsung are acum noul record mondial in ceea ce priveste distanta dintre ecrane. Asta inseamna o imagine mai unitara, mai consistenta, mai placuta. Marginea ecranelor este de 3,8 mm in partea de sus si in partea stanga ale LCD-urilor si de 1,9 mm pe latura de jos si pe cea din dreapta.

Nu e tot. Pentru ca traim in era Full HD, intr-adevar, rezolutia display-ului beneficiaza de aceasta calitate, cu luminozitate de 700 niti.

Pe langa acest model, va mai exista unul de 46 inci cu distanta ceva mai mare intre ecrane, de 7,6 mm.

Detalii pe Playtech.ro.

0 comentariu

Carmen 09-10-2010 - 06:09

Buna ziua,
ma bucur cand sunt vesti bune si pt noi, pacientii. Sotul meu ia Colentor si se simte excelent – nu mai oboseste, nu mai gafaie si nici nu mai are problemele pe care le avea cand lua alte medicamente.
M-am bucurat cand am citit acest articol pentru ca e o garantie in plus ca acest tratament merita luat atunci cand ai un ritm cardiac crescut.

Multa sanatate!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult