Acasa Stiinta-ITIT Unităţile SSD le vor înlocui pe cele HDD în maxim 5 ani

Unităţile SSD le vor înlocui pe cele HDD în maxim 5 ani

scris de Luminița Nițoiu
1 afisari

Tehnologia SSD va cunoaşte un avânt considerabil anul viitor. O trecere completă la SSD-uri din partea consumatorilor se va face în decursul următorilor 3-5 ani, este de părere Pawel Smigielski, manager regional pentru Europa de Est. Estimările sale vorbesc despre o scădere a preţurilor la SSD-uri cu 15% în fiecare an. Cum vi se pare în prezent ofertă pe acest segment?

În 2010, Kingston şi-a extins gama de SSD-uri cu seriile V100, V100+, V180 şi S100. „Anul viitor va sta sub semnul tehnologiei SSD, o zonă pe care ne aşteptăm să avem o creştere cu 100%. […]De asemenea, ne aşteptăm la adoptarea tehnologiei USB 3.0, pe fondul creşterii vânzărilor de plăci de bază şi notebook-uri dotate cu această tehnologie în 2011”, spune Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România, Bulgaria şi Moldova.

Data Traveler Ultimate 3.0 este primul stick USB 3.0 Kingston, lansat tot în 2010.

După cum ştiţi, Kingston mai este prezenţa prin DRAM, memorii Flash. Pe segmentul HyperX, compania a lansat în acest an modelele blu, LoVo şi HyperX H2O.

Interesantă este statistica realizată pentru mai multe ţări din Europa Centrală şi de Est privind cheltuielile pe cap de locuitor pentru produse Kingston. Rezultatele oficiale arată că în top se situează Cehia, unde cheltuielile sunt la 2,40 dolari per capita, în timp ce România este pe ultimul loc, cu 0,50 dolari pe cap de locuitor, după Bulgaria, unde există 0,80 dolari cheltuiţi de fiecare persoană pentru produse Kingston.

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult