Acasa Stiinta-ITIT Updatati Internet Explorer sau folositi alt browser

Updatati Internet Explorer sau folositi alt browser

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Multa lume foloseste inca versiunile mai vechi ale Internet Explorer – 6 si 7 – din diferite motive. Acestia trebuie sa stie totusi ca si Microsoft a avertizat ca nu sunt foarte sigure aceste variante si ca au un punct slab.


In prezent, se pare ca au aparut atacuri identice cu exploit-ul “Aurora”. Atacatorii ar putea, in anumite circumstante, sa execute comenzi nocive asupra PC-ului atacat. Aceste atacuri sunt efectuate doar targetat si raportate ca incidente izolate. Totusi, specialistii G Data cred ca atacatorii vor adapta exploit-ul pentru actiuni la o scara mai mare. “Cele mai recente coduri ale exploit-ului au suferit incontinuu modificari ce au fost imediat utilizate impotriva utilizatorilor. In viitorul apropiat, noi ne asteptam ca aceste brese de securitate deja existente sa fie exploatate masiv. Situatia este cu atat mai arzatoare cu cat Internet Explorer 7 este inca distribuit la scara mare pe PC-uri si, in consecinta, ne asteptam la un numar mare de computere infectate”, a declarat Ralf Benzmuller, manager al G Data Security Labs.Utilizatorii de Windows ar trebui sa isi faca upgrade la versiunea Internet Explorer 8, sau sa isi instaleze Mozilla Firefox, Google Chrome, etc.

0 comentariu

Rasputin 30-09-2010 - 11:28

…al soldatului american, îl are şi sistemul extrem de dur de instrucţie şi constiinţa că nu luptă pentru ţara lui.
În condiţii mult mai dramatice, la soldaţii din timpul celui de al doilea război mondial, rata sinuciderilor este mult mai redusă. Fac referire la combatanţii din Europa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult