Acasa Stiinta-ITIT Va fi interzis noul joc video “Medal of Honour”?

Va fi interzis noul joc video “Medal of Honour”?

scris de Ziua Veche
10 afisari

Realizatorii popularului joc video „Medal of Honour” au anuntat ca au renuntat deja la episoadele jocului in care utilizatorul putea intra in pielea unui taliban pentru a ucide soldati americani. Decizia EA Games vine dupa o serie de proteste vehemente ale politicienilor britanici si americani, precum si din partea familiilor soldatilor cazuti in Afganistan.


Liam Fox, Ministrul Apararii din Marea Britanie, a cerut insistent ca jocul sa nu fie pus in vanzare, considerandu-l lipsit de orice sentiment de omenie fata de cei ale caror rude au fost ucise in Afganistan.

„In mainile talibanilor, copiii si-au pierdut tatii, iar sotiile si-au pierdut sotii. Sunt dezgustat si extrem de suparat. Nu imi imaginez care cetatean britanic ar putea cumpara un joc atat de antibritanic. Voi cere magazinelor de profil sa arate solidaritate fata de armatele noastre si sa interzica acest joc lipsit de gust”, a declarat ministrul britanic.

De asemenea, lideri ai armatei americane au declarat ca jocul nu va fi vandut in nicio baza americana din cele peste 300 de baze din toata lumea.

Cititi mai multe pe descopera.ro.

0 comentariu

victor 08-10-2010 - 12:27

Ce nau ei in comun..?MUNCA si DREPTATEA ,…in rest le au pe toate

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult