Acasa Stiinta-ITIT Versiune locala lansata de YouTube pentru Cupa Mondiala din Africa de Sud

Versiune locala lansata de YouTube pentru Cupa Mondiala din Africa de Sud

scris de Ziua Veche
1 afisari

YouTube a lansat o versiune locala a site-ului pentru Africa de Sud, cu mai putin de o luna inainte de inceperea Turneului Final al Cupei Mondiale de Fotbal, informeaza siteul c21.media, citat de Mediafax.


 

In cadrul acestui proiect, YouTube a semnat parteneriate cu mai multe posturi de televiziune locale. Platforma video, detinuta de gigantul media Google, colaboreaza cu South African Broadcasting Corporation si E.TV.

Aceasta lansare a versiunii locale a YouTube vine in contextul Turneului Final al Cupei Mondiale de Fotbal, care este programat sa aiba loc intre 11 iunie si 11 iulie, in Africa de Sud.

Reprezentantii YouTube au anuntat, luni, ca, in prezent, peste doua miliarde de videoclipuri de pe site sunt accesate in fiecare zi, anuntul venind odata cu celebrarea a cinci ani de la lansarea versiunii beta a platformei video.

0 comentariu

naex 04-10-2010 - 09:54

Si de ce restul tarii sa plateasca gigacaloria la preturi mari?ce ei au privilegii?Plateste toata Romania ca bucurestenii sa o duca bine.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult