Acasa Stiinta-ITIT Vezi ce a pregătit Google de 1 aprilie (VIDEO)

Vezi ce a pregătit Google de 1 aprilie (VIDEO)

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

A devenit deja o tradiţie pentru companiile mari să pregătească farse pentru 1 aprilie, iar anul acesta Google nu şi-a dezamăgit fanii.

Google April's FoolGoogle a prezentat pentru ziua păcălelilor din acest an, două noi invenţii, o nouă versiune de Google Maps şi o nouă metodă de a face mai multe lucruri în acelaşi prin intermediul Google Chrome.

Noua versiune a Google Maps a făcut cu siguranţă furori în rândul pasionaţilor de console Nintendo şi aplicaţilor în 8 biţi. Google Maps oferă cu ocazia zilei de 1 aprilie posibilitatea internauţilor ca prin selectarea optiunii „Quest” să navigheze pe o harta de biţi.

Google Chrome a pus pe primul plan nevoile consumatorilor şi îndeosebi nevoia oamenilor de a face mai multe lucruri în acelaşi timp, într-o lume care pare de multe ori că se mişcă prea rapidă. Află ce ţi-a pregătit Google prin vizionarea linkurilor: Google Chrome/Google Maps


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS