Acasa Stiinta-ITIT WhatsApp adaugă funcţii de filtrare a mesajelor

WhatsApp adaugă funcţii de filtrare a mesajelor

scris de B.C.R
236 Afisari

Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele.

WhatsAppWhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail.

Vor exista trei filtre – All, Unread şi Groups, pentru a afişa toate mesajele, doar pe cele necitite sau pe cele care provin de la grupuri de discuţii.

Filtrul All nu aduce nimic nou, ci va afişa mesajele ca şi până acum. Unread va avea o funcţionalitate limitată, deoarece, oricum, discuţiile cu mesaje noi sunt afişate primele.

Cel mai util este filtrul Groups, care afişează doar grupurile de discuţii şi ascunde toate celelalte discuţii. Ar fi fost util şi un filtru cu rezultatul opus – să afişeze doar discuţiile directe, ascunzând grupurile de discuţii.

Se pare, însă, conform descoperirilor făcute de WABetainfo în codul aplicaţiei de Android, că WhatsApp are în lucru şi alte filtre, care vor oferi un control mai bun asupra mesajelor.

Noua facilitate a început deja să fie implementată şi va fi disponibilă tuturor celor peste două miliarde de utilizatori în următoarele două săptămâni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS