Acasa Stiinta-ITIT WhatsApp are o nouă funcție. Ce este „View Once”

WhatsApp are o nouă funcție. Ce este „View Once”

scris de Misu Andrei
119 Afisari

WhatsApp anunţă implementarea „View Once”, o nouă funcție prin care utilizatorii vor putea trimite fotografii şi videoclipuri ce vor dispărea după prima vizualizare, relatează Reuters.

Funcţia, numită „View Once”, va permite ca fotografiile şi videoclipurile trimise să dispară din chat după ce au fost văzute, a anunţat Facebook, adăugând că odată ce conţinutul media a fost vizualizat, mesajul va fi afişat ca „deschis”.

WhatsAppNoua funcţie este în curs de implementare, până la finalul săptămânii fiind de aşteptat să fie disponibilă pentru toată lumea.

Snapchat, cunoscut pentru acest tip de funcţie a crescut în popularitate anul trecut, pe măsură ce măsurile restrictive din pandemie au ţinut utilizatorii acasă, mai scrie Reuters, citat de Mediafax. Compania a adăugat, de asemenea, noi funcţii în aplicaţia sa de mesagerie pentru a atrage mai mulţi utilizatori.

WhatsApp a anunţat recent că lucrează şi la o modalitate prin care să permită utilizatorilor să trimită mesaje fără să utilizeze telefonul.

În prezent, WhatsApp este conectat de telefonul unui utilizator, aplicaţiile sale pentru desktop şi web având nevoie ca dispozitivul să fie conectat şi să primească mesaje.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult