Acasa Stiinta-ITIT WhatsApp pregătește schimbări majore

WhatsApp pregătește schimbări majore

scris de C.P.
276 Afisari

WhatsApp, forţată de legislaţia europeană pentru pieţe digitale, va implementa, în aproximativ o lună, suportul pentru alte aplicaţii de chat.
WhatsAppDick Brouwer, director pe partea de inginerie la WhatsApp, spune că deja compania este pregătită să suporte alte aplicaţii de comunicare.
Unul dintre ultimele aspecte pe care WhatsApp trebuie să le rezolve este facilitarea comunicării cu alte aplicaţii, dar păstrând, în acelaşi timp, criptarea acesteia, spune Brouwer.

Conform indiciilor descoperite în codul versiunii beta, WhatsApp va separa discuţiile purtate cu utilizatorii altor aplicaţii de cele purtate cu utilizatorii WhatsApp. Astfel, va exista o listă separată, numită „Third-party chats”, unde vor fi listate discuţiile cu persoane care folosesc alte aplicaţii de comunicare.

De altfel, comunicarea cu utilizatorii altor aplicaţii va fi opţională. Utilizatorii vor trebui să activeze manual această opţiune pentru a putea comunica cu cei care folosesc Telegram, de exemplu.
Nu doar WhatsApp trebuie să ofere suport pentru alte aplicaţii de chat începând din luna marte. Şi cealaltă aplicaţie de comunicare a Meta, Messenger, este vizată de legislaţia DMA şi va comunica cu alte aplicaţii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS