Acasa Stiinta-ITIT Windows Phone 7 update online: copy/paste a ajuns

Windows Phone 7 update online: copy/paste a ajuns

scris de Roland Catalin Pena
3 afisari

Avea ca dată iniţială de lansare începutul lunii februarie, e adevărat, însă acum, la sfârşitul lunii martie, totul e finalizat: toate dispozitivele cu Windows Phone 7 vor fi invitate la update.

windows phone 7Oricum, vorbim de un update Microsoft, iar compania nu s-a putut opri doar la un banal copy/paste când vine vorba de modificări. Lista este mai degrabă asemănătoare cu cea a unui Service Pack de Windows.

Printre schimbări vor mai intra îmbunătăţiri de performanţă în jocuri, timpi mai mici de încărcare la jocuri, rezultate ale căutării pe Marketplace filtrate mai inteligent, pe lângă o mult râvnita stabilitate pe WiFi. Vor fi şi elemente minore de update, precum mici schimbări în Outloog, sistemul de SMS, Facebook, partea de cameră şi audio.

Acum, nu putem decât să sperăm că update-ul va funcţiona fără probleme pentru aproape toţi utilizatorii. Nu de altă, dar Microsoft nu are un istoric foarte bun la împărţit actualizări fără incidente.

Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult