Acasa Stiinta-ITIT Windows Phone 7 vine cu primele probleme

Windows Phone 7 vine cu primele probleme

scris de Doru Dragomir
2 afisari

 În aceste zile s-a lansat către un număr limitat de utilizatori de Omnia 7S un update minor al sistemului de operare. Dacă cineva ţine evidenţa, acesta este primul update al noului sistem de operare al celor de la Microsoft. 

windows 7 Din păcate, actualizarea a adus mai multe probleme decât beneficii unui număr mare de utilizatori ai terminalelor Samsung. Cea mai dureroasă problemă este blocarea procesului de actulizare, care se reflectă în “brick-uirea” telefonului. Brick-uirea este un termen din limbă engleză care provine de la Brick – cărămidă, iar în domeniul IT defineşte transformarea unui dispozitiv de orice natură într-unul total neutilizabil – cărămidă. Practic, telefonul renunţăa să mai pornească cu noul sau vechiul firmware şi, în acelaşi timp, devenea şi imposibil de restaurat la setările din fabrică. 

 Soluţia data de cei de la Microsoft pentru această problema era să scoateţi bateria din telefon, să o puneţi înapoi şi să speraţi că puteţi din nou să folosiţi telefonul, în cazul în care nu merge să apelaţi la “butonul magic” initulat hard reset. Dacă asta se întâmpla ieri, astăzi Microsoft a retras complet update-ul din eter până la o dată anunţată ulterior. 

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult