Acasa Stiinta-ITIT Windows.next va fi de necrezut

Windows.next va fi de necrezut

scris de Ziua Veche
2 afisari

Angajatii Microsoft au inceput sa posteze pe internet informatii privind viitorul sistem de operare pe care l-au descris ca fiind ceva de neconceput, in sensul de extraordinar, potrivit geek.com. Identitatea angajatilor este necunoscuta, dar titlul postului era Windows.next “complet diferit de ceea ce se asteapta lumea de la Windows”. “Temele care au fost lansate reflecta cu adevarat ceea ce oamenii au cautat de ani intregi si vor schimba felul in care acestia percep PC-urile si felul in care le folosesc. Este viitorul PC-urilor…”, a declarat unul dintre angajati. Acum…va dati seama ca aceleasi cuvinte erau folosite si inainte de aparitia Vista, greseala acestui sistem de operare fiind reparata prin aparitia Windows 7.

0 comentariu

Adina 30-09-2010 - 08:49

Ar fi cazul ca aceasta femeie sa iasa, din pacate ea a fost singura care a ispasit atatia ani de inchisoare, in timp ce altii, bine merci au stat in libertate si s-au bucurat de viata fara nicio remuscare.
dl vantu nu a stat in arest decat 2 zile, de ce??? probabil daca el nu iesea vlas statea in continuare in arest fara nicio speranta sa i se aprobe cererea.
Romania, tara lui Dracu….lasa-ti-o sa-si traiasca putinii ani din viata pe care-i mai are.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult