Acasa Stiinta-ITIT YouTube: Un nou sistem de administrare a comentariilor

YouTube: Un nou sistem de administrare a comentariilor

scris de C.S.
7 afisari

YouTube a lansat un nou sistem de administrare a comentariilor prin care abonații săi pot să vizualizeze, să răspundă și să modereze mai rapid orice mesaj.

YouTube oferă un nou sistem de administrare a mesajelor online.

Sistemul va înlocui astfel vechea metodă care permitea utilizatorilor să îşi administreze comentariile din YouTube Inbox. YouTube a dezvăluit că unii dintre utilizatorii site-ului erau nemulţumiţi de acea metodă.

Ca urmare, administratorii site-ului au conceput foarte repede un nou sistem care să ofere utilizatorilor o modalitate mai bună de a-şi organiza şi de a-şi administra comentariile.

YouTube a justificat această schimbare, în 2013, spunând că noul sistem online va oferi utilizatorilor mai multe instrumente pentru a-şi administra mai bine comentariile asociate videoclipurilor lor.

Totuşi, noua strategie s-a dovedit a fi una controversată, iar anumiţi utilizatori au publicat desene cu tematici războinice pe blogul YouTube pentru a protesta faţă de această modificare.

O petiţie care cere grupului Google – ce deţine platforma YouTube – să renunţe la această modificare a fost lansată pe site-ul change.org. De atunci, petiţia a fost semnată de peste 200.000 de persoane.

2 comentarii

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 14-01-2014 - 20:12

Autorul acestui articol de ziar, C.S., are o problema. Pe frontispiciu acestei stiri apare fotografia unei masini rosii, iar cind deschizi articolul de ziar, te pomenesti cu o alta fotografie. Acest lucru se datoreste faptului ca ziarul este „universal” si accesat de sute de milioane de cititori?

Faptul ca se restrictioneaza sistemul de comentarii pe youtube este de bun augur. Acest lucru ar trebui sa se intimple pe toate forumurile, blogurile si retelele de ‘socializare”, pentru ca subcreaturi ca huhu, sobru, si ceilalti gindaci ca ei, sa nu mai aibe acces in public.

Antibasistul 14-01-2014 - 20:16

Nu te mai vindeci la cap?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult