Acasa Stiinta-ITIT Ziare pe Net s-a lansat in spatiu virtual

Ziare pe Net s-a lansat in spatiu virtual

scris de Ziua Veche
2 afisari

ziare-pe-net.ro Ziare-pe-net.ro este un proiect pornit din pasiunea pentru web şi informaţie a unui grup de tineri profesionisti pasionaţi de Internet-New Media.

Site-ul este un sistem de culegere a ştirilor româneşti în timp real, un motor de căutare şi, în acelaşi timp, un arhivator de ştiri. Concentrând pe un singur site ştirile din România, se constituie într-o unealtă utilă atât jurnaliştilor, cât şi cititorilor.

Site-ul are la bază un robot de concepţie proprie, care preia ştirile din presa românească. Acestea sunt prezentate online, în timp real, utilizatorului final, prin interfaţa de web.

0 comentariu

caramache 08-10-2010 - 12:00

Nu mai dati astfel de stiri ca o sa faca atac de cord viermele de sobru. Si noi de cine mai ridem pe urma?

Wen Jiabao 08-10-2010 - 15:16

Poporul chinez are realizari mai mari decat americanii si in curand va prelua conducerea lumii, in toate domeniile. Dupa cum vezi, cantitatea genereaza calitate. Chinezii au facut cu sula mai multe decat americanii cu tehnologia.

Wen Jiabao 08-10-2010 - 17:04

Poporul chinez are realizari mai mari decat americanii si in curand ne vor regula pe toti in poponeata,in gura si in alte orificii.dupa cum vezi,cantitatea de suli pe care o sug genereaza calitate.chinezii au facut cu sula mai multe decat americanii cu tehnologia.Intreba-i pe mongoli, japonezi, koreeni,rusi, tibetani si vietnamezi.
Acum eu numai sug sula chinezilor.Abia astept sa preia conducerea lumii, ca m-am plictisit numai sa le-o sug.Visez viitorul luminos si galben cand ma voi apleca ,imi voi apuca bine gleznele, imi voi relaxa sfincterul si fi receptionerul marilor realizari chinezesti.

In trecut imi pusesem mari perante in Brejnev si sovietici, dar m-au folosit ca pe o curva si m-au lasat.Am auzit ca acum le place anusul nemtesc.

Dr.Aurelian Chibici 08-10-2010 - 21:42

Prin felul de exprimare putem vedea cat de necivilizat so lipsit de bun simt e romanul.
In ce priveste eficacitatea acestui avion, cine rade la urma rade mai bine. Sa avem rabdare

ValVerde 08-10-2010 - 22:32

Nu d-le Chibici, nu cit de necivilizat si lipsit de bun simt e romanul, ci cit de necivilizat si lipsit de bun simt e INDIVIDUL la care te referi.
Generalizarile fara fudament sint folosite in special de persoane similare cu cel pe care il critici.

alamar 08-10-2010 - 23:21

Dle Dr. Chibici, in legatura cu replica promta si taioasa din parea individului ValVerde….hmmm…. dta ai auzit de zicala aia mioritica, cu musca si caciula ?…
—————————————–
…in rest concur cu cele scrise de dta mai sus…

In ceea ce priveste pe caciulatul ValVerde , eu te indrum sa verifici Arhiva si sa notezi numarul si intelesul epitetelor pe care acest individ ValVerde le-a folosit adresandu-se subsemnatului…

Eu as adauga la mentiunea dtale nu numai limbajul ,dar deasemnea psihoza asta prezenta la mioritic de a divaga de la subiect, de a ignora subiectul la mana si de a-si expune ura, ignoranta si caracterul,abordand alte subiecte care nu au nici o tangenta cu subiectul articolelor…

Cat despe acest avion F 35 Lightning II, ce sa mai vorbim…conform cutumei din presa mioritica si a generalilor si pilotilor militari care abunda pe acest forum , F 35…este si ea o alta …rabla…precum F16 Falcon…
Spun aceasta pentru ca acest aparat militar F35 se afla in conceptie, experimentare , testare ,etc. de mai mult de 15 ani( la mioritici,un avion mai vechi de 6 luni este o rabla)…asta in timp ce pilotii mioritici joaca russian rulette cu Mig21 si AN2…

verdeval 09-10-2010 - 05:12

rekunosk ca sunt un individ tantalau kare n-am doxa in dotare si-am ramas fata mare la skolarizare.
rekunosk ca nu sunt in stare sa fak deosebirea intre original si fals, dar ma bag ca muska la produsul kare manjeste spatilii lui BauBau cand acesta asezat pe vine turceste, strangand din buci si strans de glezne, sfinkterul si-l hodineshte si-n sus se fekaleste lingand apoii pe toate ale lui zece deeshte.

oblioo 09-10-2010 - 05:59

Israelienii (astia sunt oameni?) platesc pentru 20 de aparate F-35…. 2,75 de miliarde de dolari. Iar noua, jigodiile americane, ne cer pentru 24 de aparate din lada de gunoi…..1,5 miliarde de dolari.
Asta este morala povestii….

oblioo 09-10-2010 - 06:02

Pentru 100 de avioane. Punem pusculita, strangem din fund, scrasnim din dinti si gasim banii. Pentru ca merita si este pentru 3 generatii….

Dar pentru rablele alea…1,5 miliarde de doalari !!! Pai s-a intalnit HOTUL cu PROSTUL… Care o fi ala ???

oblioo 09-10-2010 - 07:26

Former U.S. President Bill Clinton believes that Washington must brace for loss of global dominance in the face of rapidly developing economies like China and India.

„When another nation’s economy overtakes ours, it will rely exclusively on itself to acquire greater military power, and no longer on the U.S.”, stated Clinton last night at the seventh annual meeting of the Yalta European Strategy (YES) held in the Crimean peninsula (Ukraine).

„Once we lose control, I would still like the U.S. to remain influential in a positive sense,” said the former president, adding that his intention is to build „bridges of friendship” between the U.S. and other nations.

He also recommended the U.S. should give up some of its current privileges if it is to move forward. „Sooner than later, any system reaches a point where it prefers to preserve things as they are rather than to evolve (…). We need the courage to downsize a very comfortable lifestyle so that our children and grandchildren may live in a world that is ever changing for the better”, he said.

oblioo 09-10-2010 - 07:41

Axa Washington-Tel Aviv-Londra-Bucuresti ne-a aruncat cu 20 de ani in urma lui 1989. Iranul este la ani lumina in fata Romaniei, iar ca sa ajungem Bulgaria din urma ne trebuie 10 de munca sustinuta.

O schimbare RADICALA si implicit deosebit de violenta este necesara in Romania.

oblioo 09-10-2010 - 09:35

Erata:

Axa Washington-Tel Aviv-Londra-Bucuresti ne-a aruncat cu un secol in urma.
Daca am fi ca in anul 1969, cum am scris inainte, tot ar fi bine. Am fi avut, inca, fabrici si uzine, independenta, armament si forte armate, sistem de invatamant, locuri de munca pentru toti, etc, etc.

pintilie 10-10-2010 - 15:48

nostalgie conunista,fusei taica,dar romanul,e roman,bun la un paharel si nu la realizari,prosperitate,intoarcere in evul mediu……..

pintilie 10-10-2010 - 15:52

Acest avion a fost realizat si continua sa fie perfectionat in colaborare cu „Industria Militara Israeliana”.
Sa nu uitam ca aviatia si tehnica militara israeliana se remarca ca cea mai avansata din lume.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult