Acasa Stiinta-ITIT Ziua Comunicațiilor 2016

Ziua Comunicațiilor 2016

scris de C.P.
23 afisari

Peste 300 de specialiști s-au inregistrat deja la Ziua Comunicațiilor, ediția aniversară a celui mai longeviv eveniment din industria telecom locală, care se va desfășura miercuri 18 mai la J.W.Grand Hotel Marriott.
zcom2016Din partea autorităților, au confirmat prezența Marius Bostan, Ministrul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională și Cătălin Marinescu, președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, iar din mediul privat Directorii Generali ai celor mai relevante companii ITC, atât operatori, cât și furnizori de infrastructură și servicii și soluții.
Cu un format nou, evenimentul va aborda mediul legislativ si de reglementare, evoluția la nivel de infrastructură, precum și oportunitățile de afaceri la conexiunea dintre telecomunicații și industria de software și securitatea informatică. Ediția 2016 introduce în premieră și trei sesiuni de tip workshop, care se vor derula în paralel pe subiecte legate de Infrastructură ITC, Internet of Things și Securitate. Totodată, spațiul expozițional s-a extins la 200 mp și va găzdui 20 de standuri ale unor companii românești și străine.

‘Mă bucur să avem alături de noi, la ediția aniversară, cele mai cunoscute companii și personalități din industrie. Această prezență bogată garantează o conferință de calitate și un impact pe măsură. De asemenea, sperăm că noul format va fi eficient și va permite discuții cât mai concrete între participanți. La finalul zilei vom recunoaște meritele celor care au marcat acești 20 de ani de istorie a comunicațiilor românești. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi pe parcursul acestui drum’, afirmă Eugen Preotu, fondatorul conferinței Ziua Comunicațiilor.

Ziua Comunicatiilor recunoaște și premiază excelența in comunicații. Ca în fiecare an, conferința se va încheia cu un cocktail și o degustare de vin, unde anul acesta, vor fi acordate in premieră distincții ‘ 20 de ani de Excelență în Comunicații’. Acestea vor fi acordate unor companii și personalități care s-au evidențiat prin lansarea unor produse și servicii inovatoare sau prin inițiative care au ajutat la dezvoltarea pieței.

Ediția 2016 a conferinței Ziua Comunicațiilor se desfăsoară cu susținerea celor mai importante companii din industria ITC locală: operatori ( Orange; RCS-RDS, Telekom, UPC, Vodafone), furnizori de infrastructură si echipamente (Ericsson, Huawei, Intrarom, Romkatel, Schneider Electric, ZTE, AllView, Robofun), companii de software și securitate (Bitdefender, Bull an Atos Company, Intel, Teamnet, Total Soft, Trend Micro, Combridge, GoblemaRO, Xerox) precum și instituții publice (MCSI; ANCOM; ANSSI, CERT-RO etc.). Evenimentul are loc pe 18 mai la J.W.Grand Hotel Marriot. Participarea este liberă, pentru înregistrare accesati site-ul www.zcom.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult