Acasa Stiinta-ITIT Ziua Naţională a României. Cum arată Google Doodle de 1 Decembrie

Ziua Naţională a României. Cum arată Google Doodle de 1 Decembrie

scris de D.P.
7 afisari

O elevă de clasa a VIII-a a câştigat competiţia Doodle 4 Google în care au fost depuse peste 10.000 de lucrări având ca temă Ziua Naţională a României, a anunţat, joi, Google România.

1 Decembrie, Ziua Naţională a României şi Google Doodle

Potrivit companiei organizatoare, desenul Iasminei Maria Răceanu, din clasa a VIII-a B, Colegiul Naţional Petru Rareş din Suceava, a fost desemnat de public drept câştigător dintre cele peste 10.000 lucrări participante în competiţia cu tema ‘România mea este…’.

Logo-ul Google imaginat de către câştigătoare va fi publicat pe pagina de start a Google România în data de 1 Decembrie, putând fi admirat de milioane de români.

Pentru această performanţă Iasmina Maria Răceanu a fost recompensată cu un premiu în valoare de 15.000 de lei şi cu o bursă de tehnologie în valoare de 20.000 lei pentru şcoala unde învaţă. Desenul câştigător a fost ales de către public dintre cele 30 selectate de juriu pentru faza semifinalei.

Alături de marele câştigător, alţi zece finalişti, cinci la categoria clasele I-IV şi cinci de la clasele I-VIII, au fost premiaţi în cadrul unei gale desfăşurate în Bucureşti, primind fiecare câte o tabletă. Concursul a premiat şi şcolile în care învaţă cei cinci elevi care au obţinut cele mai multe voturi în faza finală a concursului. Premiile reprezintă burse în valoare de 20.000 de lei cu ajutorul cărora instituţiile de învăţământ pot achiziţiona echipamente şi tehnică de calcul.

Concursul Doodle 4 GoogleRomânia mea este…’, organizat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi TVR, s-a adresat tuturor elevilor din clasele I-VIII din România

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult