Acasa Stiinta-ITPharma-Sanatate Când are loc examenul de atestat pentru medici, farmaciști și stomatologi

Când are loc examenul de atestat pentru medici, farmaciști și stomatologi

scris de A.H.
3 afisari

Medicii, farmaciștii și stomatologii vor susține în acest an examenul de atestat de studii complementare pe data de 24 septembrie, au anunțat astăzi reprezentanții Direcției de Sănătate Publice.

Examen de atestat, pe 24 septembrie.

Examen de atestat, pe 24 septembrie.

La sesiunea curentă pot participa doar candidații care, până la data de 31 august, își încheie pregătirea teoretică și practică efectuată în vederea obținerii atestatelor de studii complementare.

Examenul de atestat pentru medici, farmaciști și stomatologi se va desfășura exclusiv în centrele universitare medicale acreditate, aceleași centre în care s-a efectuat și pregătirea.

Nota minimă de promovare este 5,00, pentru fiecare probă de examen, cu excepția probelor de examen de atestat pentru care sunt precizate alte condiții minime de promovare.

Media finală minimă de promovare a examenului este 7,00. În cazul în care la una dintre probele de examen nu se obține nota maximă de promovare, candidatul este RESPINS.

Înscrierea candidaților are loc între 25 august și 9 septembrie inclusiv, la sediul MS, cu excepția atestatului în Implantologie, pentru care înscrierea se face la direcțiile de sănătate publică din centrele universitare în care s-a făcut pregătire pentru obținerea acestui atestat: București, Cluj, Iași și Timișoara.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult