Acasa Stiinta-ITPharma-Sanatate Descopera avantajele folosirii unor dezinfectanti profesionali in mediile populate

Descopera avantajele folosirii unor dezinfectanti profesionali in mediile populate

scris de Misu Andrei
112 afisari

Inca de la inceputul pandemiei globale de COVID-19, oamenii au inceput sa devina mult mai atenti in privinta mentinerii unui nivel crescut de igiena. Astfel, multe persoane inteleg in prezent importanta folosirii de dezinfectanti profesionali pentru maini sau suprafete, in special in mediile cu trafic ridicat, precum scoli, spitale, fabrici, ateliere etc.

Chiar daca pandemia a dus la inchiderea multor cladiri administrative, inca exista numeroase spatii care necesita prezenta oamenilor si care pot prezenta un risc ridicat de contaminare biologica.

Prin urmare, este important sa acordam atentia cuvenita produselor dedicate, precum cele din gama de dezinfectanti profesionali, pentru a asigura un mediu sigur si curat persoanelor care activeaza in respectivele locuri.

Majoritatea cladirilor publice, precum scoli, spitale sau cladiri de birouri, necesita folosirea produselor de dezinfectare la o scara larga. De aceea, iti recomandam sa intri pe dezinfectanti.ro, producator de dezinfectanti profesionali din Romania, unde vei gasi o gama variata de produse, folosite in scopul combaterii raspandirii COVID-19, precum si a altor agenti patogeni.

Alegerea unui produs garantat si de calitate este cruciala pentru bunul mers al oricarei afaceri in contextul pandemiei si nu numai! Mai mult, folosirea unor produse profesionale de acest tip este ideala atat pentru a preveni aparitia, cat si pentru a elimina cu totul agentii patogeni de pe suprafetele si tegumentele persoanelor! Astfel, riscul ca intreaga unitate sa fie inchisa din cauza infectarii unui angajat este mult diminuat.

Ce trebuie sa stii despre astfel de produse?

Fata de alte optiuni de pe piata, dezinfectantii 5K de pe Dezinfectanti.ro au efect biocid garantat. De asemenea, in cazul dezinfectantilor profesionali pentru maini si tegumente, exista urmatoarele confirmari de specialitate:

  • Activitate bactericida: SR EN 13727+A2 – 30 secunde
  • Dezinfectia igienica a mainilor prin frecare: SR EN 1500 – 30 secunde (conditii de curatenie si murdarie);
  • Activitate fungicida: SR EN 1650 – 30 secunde;
  • Activitate fungicida: SR EN 13624 – 30 secunde;
  • Activitate virucida: SR EN 14476: 2013+A2:2019 – 30 secunde (conditii de curatenie si murdarie).

Vei ramane cu siguranta placut surprins de eficienta rezultata in urma folosirii unor produse 100% sigure in medii precum spitale, clinici, cabinete, scoli, sali de cursuri etc.

Daca decizi sa incerci insa, de unul singur, diferite alternative de dezinfectare, probabil ca nu vei obtine aceleasi rezultate, ci doar vei petrece intreaga zi inconjurat de substante cu potential toxic. Alege producatorul Dezinfectanti.ro si comanda online produsele 5K, cu eficienta demonstrata si certificata in laboratoare de specialitate din Europa.

De asemenea, daca detii o companie cu flux ridicat de persoane in aceasta perioada, folosirea produselor de dezinfectare este deosebit de importanta pentru bunul mers al oricarei afaceri. In plus, dezinfectantii profesionali 5K comercializati contin un parfum de portocala deosebit si subtil, care vor contribui la crearea unei atmosfere placute in spatiile pe care le administrezi.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si alege cea mai sigura varianta! Alege producatorul Dezinfectanti.ro si te vei bucura de protectie sporita in orice moment, indiferent de locul in care iti desfasori activitatea!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS