Acasa Stiinta-ITPharma-Sanatate Florin Piersic, operat de urgență

Florin Piersic, operat de urgență

scris de Ziua Veche
175 Afisari

Actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat de urgență, într-un spital din Cluj-Napoca, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol. În acest moment, el se află internat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca.

După ultimul spectacol, starea marelui actor s-a înrăutățit brusc. Dus de urgență la spital, medicii au concluzionat că este vorba despre o infecție, care ulterior s-a localizat la nivelul unuia dintre genunchi.

Ulterior, Florin Piersic a fost internat de urgență la Spitalul Militar din Cluj Napoca.

În anul 2019, actorul în vârstă de 88 de ani a mai fost supus unei intervenții la genunchi, dar la București. Penultimul spectacol la care luase parte a fost tot în luna aprilie, dar anul trecut. Atunci, actorul se afla într-un turneu prin țară, cu spectacolul „Străini în noapte”.

Tot atunci, Florin Piersic ar fi trebuit să ajungă și la Cluj-Napoca, pentru a susține spectacolul, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat, tocmai pentru că s-a confruntat cu probleme de sănătate. Din acest motiv, spectacolul a fost anulat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult