Acasa Stiinta-ITPharma-Sanatate Leacul pentru COVID, descoperit în Israel

Leacul pentru COVID, descoperit în Israel

scris de A.P.
426 Afisari
  • Cercetătorii de la centrul medical Sourasky din Tel Aviv anunță că ar fi găsit un leac pentru COVID
  • Pacienții care au primit medicamentul-minune s-au recuperat complet în 5 zile.
  • Potrivit testelor preliminare, medicamentul a dovedit o eficiență de 95%, spune medicii israelieni.
  • Profesorul Nadir Arber susține că medicamentul, numit EXO-CD24, este ieftin, eficient și trebuie administrat o dată pe zi.

Cercetătorii de la centrul medical Sourasky din Tel Aviv anunță că ar fi găsit un leac pentru COVID, după ce au primit rezultate pozitive în urma unui studiu preliminar.

Profesorul Nadir Arber susține că medicamentul, numit EXO-CD24, este ieftin, eficient și trebuie administrat o dată pe zi.

Testele preliminare arată că 29 din 30 de pacienți infectați cu Sars-Cov-2, aflați în stare gravă, și cărora li s-a administrat medicamentul, supranumit EXO-CD24, o dată pe zi, s-au recuperat complet în termen de cinci zile, scrie Ynet News.
Profesorul Nadir Arber spune că a testat medicamentul pe pacienții infectați cu simptome moderate și grave. Potrivit testelor preliminare, medicamentul a dovedit o eficiență de 95%. Arber spune că medicamentul, numit EXO-CD24, este ieftin, eficient și trebuie administrat o dată pe zi timp de cinci zile.
Dintre cei 30 de pacienți cărora li s-a administrat medicamentul, 29 au prezentat o îmbunătățire semnificativă în termen de două zile și au fost externați din spital. Spitalul a cerut Comitetului Helsinki să extindă studiul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult