Acasa Stiinta-ITPharma-Sanatate Mihai Craiu, pediatru: Vine cel mai mare val de bronșiolite din ultimii 10 ani

Mihai Craiu, pediatru: Vine cel mai mare val de bronșiolite din ultimii 10 ani

scris de Misu Andrei
47 afisari

Mihai Craiu, unul dintre cei  ai cunoscuți pediatri din România, avertizează asupra pericolului bolilor virale. Sezonul de anul acesta va fi unul zgomotos, precizează specialistul.

Încă de la începutul lunii noiembrie, medicul trăgea un semnal de alarmă în privința faptului că sezonul de boli virale va fi deosebit de zgomotos anul acesta pentru copiii mici.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, dr.Mihai Craiu spune că acesta unul dintre cele mai mari valuri de îmbolnăviri din UE, din ultimii 10 ani. În Franța deja a afost activat planul pentru Situații de Urgență din cauza numărului masiv de viroze respiratorii. În SUA, sezonul îmbolnăvirilor a început mai devreme și face ravagii.

Priviți ratele de spitalizare, în ultimii ani, în SUA, conform CDC, în imaginea de mai jos. Curba verde, cu buline, este anul acesta. A început mult mai repede și a urcat mult mai abrupt. https://www.news-medical.net/…/Surge-in-RSV-cases…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult