Acasa Stiinta-ITPharma-Sanatate Obtinerea fisei medicale pentru permis, cea mai usoara etapa in drumul spre a deveni sofer

Obtinerea fisei medicale pentru permis, cea mai usoara etapa in drumul spre a deveni sofer

scris de Misu Andrei
132 Afisari

Majoritatea oamenilor doresc sa conduca o masina, vazand in aceasta atat un mijloc de deplasare extrem de eficient, cat si o activitate foarte placuta si relaxanta. Cu toate acestea, multi dintre ei se simt descurajati de adevaratele „furci caudine” prin care trebuie sa treaca pentru a obtine permisul de conducere.

Ne referim, in primul rand, la legislatia destul de complicata aflata in vigoare, care trebuie invatata la perfectie, iar apoi, bineinteles, la examenul teoretic si cel practic, care pun o mare presiune mai ales pe cei tineri si mai emotivi.

Nu in ultimul rand, multi pretendenti sunt de-a dreptul terifiati de gandul ca vor pierde ore intregi la cozi, din ratiuni birocratice. Daca si tu esti in aceasta situatie, avem o veste buna pentru tine: in continuare, iti vom dezvalui cea mai rapida modalitate de a obtine fisa medicala permis.

Este vorba despre o programare la Standard Med, clinica unde intreaga operatiune dureaza maximum 90 de minute. In caz contrar, aceasta va suporta 50% din pretul platit. „Am redus pretul si timpul de executie a analizelor medicale, din dorinta de a veni in intampinarea clientilor”, spun reprezentantii clinicii.

Standard Med, al carei site poate fi accesat la adresa www.fisamedicala.info, este autorizata sa efectueze consultatii privind toate cele sase specializari din legislatia pentru obtinerea fisei medicale pentru permis.

Mai exact, in mai putin de o ora si jumatate (timpul mediu este de 75 de minute), vei fi consultat de doctori in Medicina interna, ORL, oftalmologie, ortopedie / chirurgie, neurologie si psihiatrie. Clientii vor trece, prin rotatie, pe la toti cei sase doctori, profitand de faptul ca acestia se afla la datorie in acelasi interval orar, ceea ce simplifica lucrurile pentru toata lumea.

Clinica Standard Med elibereaza fisa medicala pentru permisul auto, categoriile A si B, in urmatoarele situatii:

– pentru cei care doresc sa urmeze cursurile scolii de soferi (cu aviz psihologic inclus);

– pentru cei care au permisul expirat (fara aviz psihologic necesar);

– pentru cei care au permisul suspendat sau anulat pentru diverse abateri (cu aviz psihologic inclus).

In vederea obtinerii fisei medicale pentru permis, doritorii trebuie sa se prezinte la Standard Med cu urmatoarele documente:

– carte de identitate;

– fisa de scolarizare;

– adeverinta de la medicul de familie (prin care se certifica faptul ca solicitantul este apt pentru conducerea unui autoturism);

– scrisoare medicala de la doctorul diabetolog (in care sa fie trecuta recomandarea daca solicitantul este apt pentru conducerea unui autoturism, in cazul in care sufera de diabet);

– ochelari de vedere (daca este cazul).

In schimb, cei care solicita fisa medicala pentru permis vor gasi la receptia Standard Med toate formularele tip prevazute de lege, cu evaluarile medicale. Certificatul medical va fi emis in aceeasi zi, de catre medicul coordonator al clinicii, si va avea parafa Standard Med, autorizata de catre Politia Rutiera si Directia de Sanatate Publica.

Prin urmare, in cazul in care doresti sa devii sofer, te sfatuim sa inveti foarte bine legislatia si sa te pregatesti pentru examenul scris si proba practica, fara sa iti faci griji cu privire la obtinerea fisei medicale pentru permis. Dupa cum vezi, aceasta este cea mai usoara etapa in drumul spre a-ti indeplini visul!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult