Acasa Stiinta-ITPharma-Sanatate Rezidențiat 2023. Repartizarea candidaţilor pe săli UMFCD

Rezidențiat 2023. Repartizarea candidaţilor pe săli UMFCD

scris de Ziua Veche
512 Afisari

Ministerul Sănătăţii organizează în acest sfârșit de săptămână concursul de intrare în rezidenţiat în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie. Concursul se va desfăşura în 6 centre universitare: Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara, cu o durată de 4 ore, sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări.

Anul acesta s-au înscris la concurs 10.194 de candidaţi. Dintre aceştia, 5.733 au optat pentru domeniul medicină, 2.331 pentru domeniul medicină dentară şi 2.130 pentru domeniul farmacie.

Candidaţii au la dispoziţie 4.327 locuri şi posturi pentru domeniul medicină, 551 locuri pentru medicină dentară şi 412 locuri şi posturi pentru farmacie.

Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se face în ordinea punctajului de promovare obţinut, în limita locurilor/posturilor publicate pentru fiecare domeniu, în centrul universitar respectiv, informează Ministerul Sănătății.

Repartizarea candidaţilor pe săli


MEDICINĂ DENTARĂ – repartizarea pe săli

FARMACIE – repartizarea pe săli

Accesul în sala de concurs

Art. 14 (6) Începând cu ora 8:30 candidaţii pot intra în sala în care au fost repartizați. La intrarea în sala de concurs candidații se legitimează în fața şefului de sală cu buletinul/cartea de identitate sau paşaportul, documente ce trebuie să fie în termen de valabilitate. Cei fără un astfel de document valabil NU sunt primiți în sala de concurs.

Art. 15 (7) Candidații care nu sunt prezenți în sală în momentul deschiderii sacilor cu caietele cu întrebări (ora 10:00) NU mai au acces în sala de concurs.

Rugăm candidații să respecte TOATE indicațiile date de organizatori privind respectarea Metodologiei de concurs.

Acces Complex ROMEXPO

Acces săli de concurs

Locul de concurs

Pentru centrul universitar București – Concursul de rezidențiat se susține în sălile amenajate la Complex ROMEXPO – Bulevardul Mărăști 65-67, București – pavilion B1 și pavilion B2.

Pe data de 16 noiembrie 2023, pe acest site, va fi publicată repartiția pe săli a candidaților.

Numărul de candidați înscriși și listele nominale

În perioada 02 – 07.11.2023 ora 14:00
Candidații sunt rugați să verifice NUMELE și PRENUMELE, DOMENIUL și CENTRUL UNIVERSITAR de concurs. În cazul în care apar greșeli se vor adresa la DSP-ul la care s-au înscris / au trimis dosarul de înscriere prin servicii poștale.

Locuri și posturi

Pentru cei interesați afișăm locurile și posturile scoase la concurs

Locuri
Posturi

Publicația și Metodologia de concurs

Metodologie
Cerere înscriere

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS