Acasa Stiinta-ITPharma-Sanatate Rezultate Rezidentiat 2016: grile corecte

Rezultate Rezidentiat 2016: grile corecte

scris de C.S.
61 afisari

Rezultate Rezidentiat 2016: Peste 6.000 de absolventi, la nivel national, s-au inscris la concursul de intrare in rezidentiat 2016. Concursul s-a desfasurat in centrele universitare Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu Mures si Timisoara.

rezidentiatPunem la dispoziția celor interesați informații de interes privind concursul național de rezidentiat. Urmați link-urile de mai jos pentru a descărca fișierele în format .pdf.

Grilele corecte

NR. Caiet tip MEDICINA MEDICINA DENTARA FARMACIE
1 Caiet tip A descarca descarca descarca
2 Caiet tip B descarca descarca descarca
3 Caiet tip C descarca descarca descarca
4 Caiet tip D descarca descarca descarca

Rezidentiat 2016: Clasificarea candidatilor

Grilele cu raspunsurile corecte sunt completate in prezenta membrilor comisiei centrale de rezidentiat si sunt transmise catre comisiile locale de rezidentiat in format electronic securizat, dupa ora 1300 in ziua concursului.

Eventualele contestatii privind raspunsurile corecte sunt depuse de candidati pana la ora 16:00 in ziua de 21 noiembrie 2016.

Contestatiile se depun la sediul comisiei locale de concurs anuntat pe site-ul universitatii de medicina si farmacie unde a fost sustinut concursul.

Prelucrarea rezultatelor prin aplicarea grilei corecte ramase definitiva se face de catre o comisie de specialisti din centrul universitar in care s-a desfasurat concursul, desemnati de rector, dupa care rezultatele se centralizeaza la comisia centrala de rezidentiat, in vederea alcatuirii clasificarilor finale pe domenii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult